KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 18 gæster online.
Tågevejr og teenagesur den 5. december PDF Udskriv E-mail
05. December 2011
Tilføjet af Anne Louise Skoven
Kampen stod altså mellem chiksene fra Ishøj og de dejlige KSV-damer D4. Det var mandag den 5. december og 11 kække damer mødte op til kamp den ene mere frisk end Mia. Og så starter tågen..

For mens det burde være let at slå disse søde teenagepiger fra Ishøj, der mest af alt var irriterede over deres trænerfar, så faldt vi altså lidt af på den. Om det var intrigerne mellem de Ishøjske piger og deres træner, de fremskudte underlæber og himlende øjne over opstillingsforvirringen (og Stines vundne servestart over bøjleThea), der tog pusten fra os, ved jeg ikke. (Undskyldninger har der som bekendt været nok af. - Vi holder også på lidt manglende kontinuitet pga udskiftningen...)

Men kampens 3 sæt bar præg af en hvis søvnighed, hvor mange lavede et par fadæser - heldigvis var der også enkelte stjernestunder hist og her, hvor de fleste fik lov at genrejse sig efter deres fejl - og dette (samt opstillingsforvirringen på modsatte side) er nok alligevel grunden til at vi alligevel ikke fik smidt nogle sæt efter Ishøj.

KSV - ISHØJ
1. sæt: 25 - 14
2. sæt: 25 - 19
3. sæt: 25 - 23

Udmeldingen om kampens spiller og detalje var der derfor også bred uenighed om. Flere havde alligevel leveret fine indslag til de 3 sæt, hvor udskiftningen havde været bred. Derfor er det vidst stadig lidt tåget, hvorfor undertegnede fik fidusbamsen som kampens spiller!

Kampens detalje leveret af Rikke for særligt én lækker centersmash godt ned i gulvet, der uheldigvis blev dømt net på, men også for andre lækre finurligheder (venstrehåndsslag mm.) oppe ved nettet.
Sidst opdateret 05. December 2011
Top!
Top!