KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 56 gæster online.
D3 vs Fr.berg. volley. 3 PDF Udskriv E-mail
07. December 2011
Skrevet af Jesper Lerche Jakobsen

Alt for tidligt en søndag morgen kl. 8 troppede en flok ”morgenfriske” piger op i Kedelhallen på Frederiksberg – alle fast besluttet på at give Frederiksberg kamp til stregen om de ”gode” pladser i puljen!

Efter at have haft ”scouts” ude og tjekke Frederiksberg ud, da de tidligere på sæsonen spillede mod KV61, havde vi fået et indtryk af holdets niveau og spillestil. De har et meget bredt hold, som både modtager og slår godt, så vi skulle have fokus på vores forsvarsspil, kommunikation og så blive ved med at kæmpe i de lange dueller.

Og det blev den forventede tætte kamp…

Vi kom godt fra starten i 1. sæt, hvor vi spiller godt i både forsvar og angreb, samtidig med at vi formår at holde fokus i de lange bolde. Vi sikrer os sættet 25-20.

Desværre får Frederiksberg mere styr på deres spil i 2. og 3. sæt, samtidig med at vi laver nogle ærgerlige fejl. Så på trods af ellers solidt spil fra vores side det meste af tiden, så ender sætcifrene 25-17, 25-20 i Frederiksbergs favør.

Da vi går ind til 4. sæt er stemningen på holdet lidt nede, men efterhånden får vi luget ud i fejlene og med godt spil over hele linjen trækker vi sættet hjem 25-15. Det er fileme godt kommet igen!

Desværre holder vores gode spil ikke ind i 5. sæt, hvor vi kommer dårligt fra start og aldrig får det indhentet. Sættet ender 15-8 til Frederiksberg.

Som forventet blev det en tæt kamp, hvor Frederiksberg desværre trak det længste strå. Træls!! Men set fra den positive side, så spillede vi helt okay volley det meste af tiden. Plus der er masser at arbejde videre på ;-)

Der var kamp om titlen som kampens spiller og kampens detalje, hvilket også afspejler bredden på vores hold. Lone løb dog med titlen som kampens spiller, imens Sus fik kampens detalje for hendes altid gode humør og pep.

Top!
Top!