KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 19 gæster online.
Centerklap, kærlighed og godt nytår (D4 i Ringsted) PDF Udskriv E-mail
02. Januar 2012
Tilføjet af Stine Larsen

Sidste kamp i Ringsted. 8 lækre D4ere (inklusiv den yderst lækre og lånte AC) og med lånt coach Clemens drog glad og fro af sted for at møde de ældre damer, der godt ved, hvordan den bold skal spilles. Alligevel spirede det lille håb om en tiltrængt sejr i en kamp, hvor der rent faktisk blev spillet volleyball (ja vi har prøvet både indianerbold og frustreret teenbold).

Indrømmet er de fleste detaljer væk, men det er nok også godt det samme for særligt 1. sæt var en sej omgang, hvor vi simpelthen ikke var skarpe nok på Ringsted damernes helt regulære spil med lobs og slag. Ja ja helt normalt volley uden fejl, dem - tog vi os af. Så sættet slutter 25 – 13. Nedtur!


Andet sæt ak ja! Lidt bedre takter, men det bliver stadig en kedelig omgang, der slutter 25 – 15. Humøret er ligesom præstationen svingende, når man nu ved, at man kan bedre.


Tredje sæt juhuuu!!! Vi begynder spille lige op med damerne, måske var det også i dette sæt at Rikke kørte 7 point hjem med den sejeste underhåndsserv – ja ja det skal man ikke kimse af. I hvert fald gik det hele MEGET bedre. En lille unik rutine man oplever som center på D4 er at mærke hhv. diagonalens og kantens kærlighed med et lille klap i popoen oppe ved nettet inden serv. Et lille uhh og et lidt spørgende blik fra AC, der nu hurtigt tog det lille privilegium til sig med et smil. Jo, det er ikke dårligt at være center på D4. Nå men vi kommer vist ikke udenom det: Tredje sæt ender 25 – 20 og så kunne D4 tage på juleferie – og desværre ikke en tur på landet – på den fede måde.


Der var to detaljer, der fik 3 stemmer hver: Rikkes monsterblok BUM – lige i skabet! og Stines (åbenbart) nervepirrende backspike, der rammer netkanten og lander i spanden. Rikkes vandt! Alle havde slidt r... ud af bukserne og stemmerne som kampens spiller fordelte sig med en til Marie Louise, en til Lise, tre til Mia og fire til Stine med Clemens rosende ord som blandt andet indpisker og samlende punkt – tror jeg nok...


D4 ønsker jer alle et fantastisk 2012– må vi alle komme på mange ture på landet! Og KSV ende i himlen! TAK til alle der har været en del af D4s all star hold i løbet af efteråret – det har været intet mindre end fabelagtigt- I ved hvem I er!


GODT NYTÅR!

Top!
Top!