KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 22 gæster online.
Kampe UGE 1 PDF Udskriv E-mail
04. Januar 2012
Skrevet af Sofie Bai

Før sovsen er skyllet igennem tarmsystemet og andefedten er svedt ud er de dejlige KSV'er på banen igen - klar til at uddele hvad uddeles kan og give noget wuupass til dem der skulle ønske det. 

Som en ekstra feature i denne uge, er der skrevet tjanser på, så nu er der ingen undskyldninger for ikke at have styr på det! Heldigvis har H1 kamp inden deres tjans, så alle ånder lettet op - vi er klar! 

Vores to første hold byder velkommen i idrætshuset til to forhåbentlig seværdige kampe. I efteråret led H1 et lidt ærgeligt nederlag til de garvede fra Hvidovre. KSV spillede ellers godt og nu har de mulighed for at hive den sejren hjem. Derefter vil det være muligt at se eller gense vores stærkt spillende første damer. 

I Hillerødgade vil d2 lægge sæsonen ud som 3'er i 2. division og de vil selvfølgelig kæmpe for at blive i top tre resten af sæsonen. H2 der er oprykker har haft en udemærket første sæson i divisionsrækken med hjælp fra både nogle gamle garvede H1'er, men også fra sidste års velspillende trup.

Som rosinen i pølseenden har vi vores tredjehold og de dejlige D4'ere der indtager Korsgade til en heldagsforestilling i volleyball. D3 kæmper for at komme tilbage til deres velfortjente plads i DS, så kom og hep!!

Lørdag d. 7. jaaa nuuu aaar!! (i Idrætshuset)

KSV H1 - Hvidovre VK kl. 16.00   tjans D1

KSV D1 - Roskilde VK Kl 17.30     tjans H1

Søndag d. 8. Januar

Hillerødgadehallen:

KSV D2 - DSIO Odense kl 14.00  tjans H2

KSV H2 - VK Holbæk kl 16.00     tjans D2 

Korsgadehallen:

KSV H3 - Rosenlund kl 15.00      tjans D3

KSV D3 - Amager VK kl 17.00     tjans H3 

KSV D4 - Sorø kl 19.00  tjans D3

 

Vel mødt!  


 

Sidst opdateret 04. Januar 2012
Top!
Top!