KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 69 gæster online.
And the streak continues! PDF Udskriv E-mail
20. Januar 2012
Skrevet af Jesper Lerche Jakobsen
 

Dagens battle skulle stå i Rustenborg Arena a.k.a. Bybækhallen i Farum. Et meget uvelkomment område, hvor selv lokalbefolkningen var fjendtligt indstillet. Man er åbenbart ikke vandt til at gæster spørger om vej på disse kanter.

 

Så efter at have kørt lidt frem og tilbage ankommer vi dog sikkert til hallen. Men de svære tiden var ikke forbi. Farum-Holte er kendt som et rutineret hold, kender alle de beskidte tricks for at hyle modstanderen ud af det. Første forhindring er dog en laaaangtrukken damekamp der lige skal i 5 sæt for at blive afgjort (ikke første gang det sker for os), så det tog vi med ophøjet ro. Under omklædningen finder vi så ud af at badene er lukkede på legionella bakterier i vandet og det frarådes at drikke vandet… Hmm det havde måske været meget rar at få med hjemmefra så vi selv kunne have taget vand med. Holdets trendsetter indenfor hovedbeklædning og champagne jonglering Rastaman a.k.a.McEnroe(pandebåndet klær dig virkelig Mikkel) traf en hurtig beslutning om at finde den nærmeste tank/netto for at råde bod på ugers manglende træning, og da damerne kun var nået til 4. sæt var der jo masser af tid.

 

Under den korte opvarmning mener Farum åbenbart at 8-9 nye bolde og en masse gamle må være nok til 2 hold at varme op med… Det kan godt være vi spiller i Rustenborg, men man må squdda forvente at materialet er i orden når man spiller divisionsvolley.

 

Men på trods af disse ufine tricks bliver vi dog klar til kamp. Her viser Farum-Holte at de er et rutineret hold, krydret med nogle får talenter. Specielt deres hæver må siges at have en stor fremtid indenfor dansk (Beach)volley. Første sæt bærer præg af at de rutinerede herrer ikke behøver den store opvarmning, men var åbenbart endnu et trick. Vi kommer godt fra start og foran med en 2-3 point indtil 11-8. Her får Holte desværre gang i deres server og blokader, og de går til 11-14. Vi fortsætter dog ufortrødent med vores eget gode spil og kommer op på 23-23 inden Holte desværre viser rutinen og trækker sættet hjem 23-25.

 

Begge hold var kendetegnet ved at have rigtig godt sideout spil, og på trods af et black-out på 5 bolde var Mafiosoen godt tilfreds med spillet. Kendetegnende for Holte er at de laver meget få fejl, og i de to foregående kampe mod dem, havde de lukreret på at vi var nødt til at oversatse for meget i vores spil. Der var en pointering fra doktoren om ikke at slå på deres nr. 5 (Lars Berg, red.) og i stedet for gå efter deres youngster nr. 11, og den taktik skulle vise sig at holde stik.

 

2. sæt starter som første vi får slået et hul til 8-4 men Holte kommer tilbage og får udlignet til 8-8. Vi følges ad til 11-12 indtil undertegnede og doktoren får gang i medicinarmen i serven. Vi går til 17-12 og 24-13 inden vi vælger at slappe lidt af da vi jo har vundet sættet… Men vi mente vi havde brug for noget mere modtagningstræning for nu ikke at være alt for kolde til 3. sæt. Så vi vælger at poppe eller slå de næste 7 bolde i blokaden, inden vi i sikker stil tager sættet hjem 25-21.

 

3. sæt er det Holtes tur til at starte bedst, og de er foran 12-9 efter vi har fulgtes pænt ad til 8-8. Begge hold viser igen godt side-out spil og vi følges ad til 19-16, men med 2 gode servestimer af ”The Sweller” og undertegnende, er vi pludselig foran 23-20,vi takker igen Holtes nr. 11 for en dårlig modtagningsdagJ. Derefter kan vi stille og roligt tage sættet hjem 25-22.

 

4. sæt: Holte starter igen bedst og kommer foran 8-14, så med tanker på damekampen før ligner det umiskendeligt en 5-sætter. Men nøder lærer nøgen volleyspiller at serve?!? Så to gode servestimer fra undertegnede og McEnroe (tror han fik et es med i købet) er vi på 15-16. Så tog vi en side-out dans i 6 rotationer indtil undertegnede igen kunne ramme nr. 11 i serven og vi er foran 24-22. Så skulle den legenden Ole Lachenmeier ned og vise ungdommen, hvordan man (ikke) skal serve når modstanderen har matchbold og man selv har 2 point op. I løbet af kampen havde Ole med sine gode svæveserver voldt vores modtagning en del problemer, men denne gang vælger han at sætte bolde lige i overkanten af nettet, og så kunne vi eller juble løs og danse endnu en tur om smashen når vi nu alligevel var taget en tur på landet. 25-23

 

Det er nok den kamp i år, hvor vi har spillet bedst som hold og vi gjorde det i en hel kamp. Så på trods af enkelte udsving formår vi at holde koncentrationen, modtage fornuftigt og tænke os om i angrebet. Når det er krydret med et solidt forsvarspil og rigtig gode server ser det squ rigtig godt ud gutter. Undertegnede løb med æren som kampens spiller med gode servestimer, og fornuftige angreb.

 

Det kom som lidt af en overraskelse at det var sejr nr. 5 i træk, men det er altid dejligt at slå ligaens nr. 3. Så må vi se om træerne vokser helt ind i himlen næste søndag, når rækken nr. 1 Ishøj kommer på besøg.

 

Quote of the game: ”Jeg skulle bare hoppe op og dække lidt i blokaden, så skulle jeg slet ikke bekymre mig om at den blev pillet i forsvaret, for det var jeg sikker på den blev” – Simon om Ninjaen

/Jesper

 
Top!
Top!