KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 63 gæster online.
Wanna hear the most annoying sound in the world?? PDF Udskriv E-mail
20. Januar 2012
Skrevet af Sofie Bai

..ja, så skal man bare smutte forbi Hillerødgade, når Grøndal tager imod Himmelev. Findes der noget mere irriterende end 12 midaldrende kvinder, der begiver sig ud i en heftig omgang chanting? Seriøst! BÅB BÅB BÅB (klap klap) BÅÅÅB BÅÅB (klap klap). Lyden af dem er lige så øretæveindbydende som størstedelen af spillerne på banen er stationære…

Anyways! I takt med at vi altid smukke og veloplagte damer fra KSV langsomt indfandt sig rettidigt i fortet på Nørrebro, gik det op for os at dette ville blive en lang søndag. Om det var fordi at de endte med at forvirre dem selv med deres skønsang eller blot træthed (..fnis..) bølgede sættene frem og tilbage og frygten for den legendariske 5’sætter sneg sig ind. Selv nogle enkelte forvirrede H2’ere nåede at indfinde sig på Nørrebro inden Grøndal endelig lukkede kampen 3-2 til dem.

Følelsen af at være blevet et år ældre rystes ud af benene og opvarmningen går i gang. De unge piger fra Odense har ligeledes fundet vej til Hillerødgadehallen og de ser noget mere sammenspillet ud end sidst vi mødte dem. De fleste af os føler os gamle og sat lidt til vægs af denne flok af youngsters, der smider om sig med gloser fra en fjern verden. Ville de owne os for real? I dette fortvivlende øjeblik havde vi glemt vores egen oprustning af ungdom fra de fynske alper..

1. sæt. Kampen går i gang og selv om vores headspiker på dette tidspunkt ikke har andet end lovgivning og markedsføringsret på hjernen, og vi har en ny (men flyvende) kant på plads; ja så hiver vi sættet hjem 25-9. Vi havde jo lige overset en ting. Efter januar er aldersgennemsnittet på holdet faldet dramatisk og demografien udvidet efter Benjamin, aka vores nye libero, er kommet til klubben. Hendes forsvarsarbejde er suverænt og en stor inspiration til os andre. Vi er i bevægelse… hvem owner hvem nu?

 2. Sæt. Ja, det er sgu lidt svært at huske, når man står nede i hjørnet og bruger timeouts’ne på at lege numse-tagfat med A.C. (også kendt som mølle-tagfat. red. Fynsk sprogservice). Men sættet spilles forholdsvist sikkert hjem med scoren 25-22.

3. sæt Så sker der noget med de gæve fynske piger fra DSIO. De får gang i slag armene og finder vores huller i forsvaret. ..og deres træner vælger at være lidt mere behagelig at omgås, hvilket tydeligt smitter af på de fynske youngsters. De tager sættet overbevisende 18-25 .. øv bøv!

Følger man bare lidt med i D2’s kampe, så ved man at vi altid giver et sæt væk.. Sådan er vi. Søde piger! Men det er ingenlunde, overhovedet, absolut ikke(!) ensbetydende med at de skal have sejren også. Ærmerne bliver smurt op (smøget op?) for nu skal der kæmpes for hver en bold.

4. sæt Vi starter med at komme et par bolde bagud, men får spillet os ind i kampen igen. Der er dukket flere og flere mennesker op i hallen, hvilket også smitter lidt af på spillerne fra begge hold, der til tider viser noget meget nervøst spil. Vi befinder os igen et par bolde bagud. Alle sidder på kanten af deres stole. Helle K, der har spillet en forrygende kamp, tages ud og ind kommer undertegnet. Nervøs?? Ohh Yeah! Vi får langsomt sneget os ind på DSIO igen og ved scoren 23-23 har vi serven. Ved første bold kommer Odense ikke til et ordentligt angreb og vi får chancen! BUM! 24 til os. Sidste serv… Kommer over.. de modtager.. de hæver ..de skyder i net!!! 25-23 til D2 og vi kan tage en tur på landet!

Benjamin blev velfortjent kampens spiller, der både spillede sin første kamp for holdet, og samtidig leverede en pragt præstation.. Vi bukker og nejer for alle de vilde redninger du havde! Ligeledes fik vores hæver Mette en god omgang stemmer for at skabe ro på banen, når vi havde brug for det, og for ellers bare at fodre os med gode hævninger.

Sidst opdateret 21. Januar 2012
Top!
Top!