KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 44 gæster online.
D3; et eventyr om ære og berømmelse (og de bedste numser...) PDF Udskriv E-mail
20. Januar 2012
Tilføjet af Maria K
En dejlig Januar dag mødtes de i en hal langt inde i det mørke Nørrebro. Her gjorde pigerne sig klare til at møde de "onde" piger fra AVK til en kamp om ære og brømmelse (og hvem der havde bedst numse.....)

SÅ startet kampen..... Den unge Sarah startet med bolden og hun servede og servede bolden til hun efter et stykke tid blev træt i armen og syntes at det andet hold også skulle have lov til at prøve. AVK damerne var en blandtet landhalndel af pige, både unge og gamle og enkelte som også gerne ville vise de fremmødte at de kunne slå. Men ak, det holdt ikke i længden og første runde endte med 25-17 til de skønne KSV jomfruer.

Og sådan gik dagen. KSV pigerne slo og slo. En af de smukke KSV piger fik det ovre sig at hun virkelig ville vise hvad hun var god til; under serven fik hun på mystisk vis nedlagt modtageren, således at bolden ramte ryggen til spilleren mens hun lå nede. Alle klappet stolt af denne kunst men var selvfølgelig ikke overrasket over at det kunne lade sig gøre. Og med sådane triks samt udførte pandekager og bagger smash, var det svært for AVK at få mere end 13 point i 2. set.

3. runde og AVK synes ikke det var sjovt mere! De ville også være med i kampen om ære og berømmelse (og bedst numse....). De skruede tempoet op og kom godt med, desværre havde de ikke taget højde for den høje mur som var ved at udvikle sig, i form af Kirsten. Og med overprinsess Mette på sidelinjen og heppe råb fra alle omkring, kunne KSV D3 damerne endelig være sikre på, at de på rette vis havde vundet både æren og berømmelsen (samt de bedste numserne.....) med stillingen 25-22.

Ungmøerne blev enige om at Kirsten var den bedste prinsesse denne dagen og at prinsesse Maria D havde gjort de mest specielle kunster i løbet af kampen. De grinede, spiste kage og var enige om at det havde vært en dejlig dag i oprykspuljen. Og snip snap snude, så var denne del af eventyret ude
Maria K


Top!
Top!