KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 24 gæster online.
H2: Bedre sent end aldrig. PDF Udskriv E-mail
20. Januar 2012
Tilføjet af kim kristensen

Bedre sent end aldrig, kan være et udtryk for mange ting. For undertegnedes ankomst til træning, om H2s stigende niveau i sæsonens kampe, eller for skrivning af kampreferat. Der var revanche til gode for H2. I sæsonens første kamp måtte kampen forlades med et enkelt point i en tæt 5-sæt. Det var derfor et tændt team med mafiosoen i spidsen netop hjemvendt fra togt.  

Lige efter jul, nytårskur og tømmermænd havde knap lagt sig, da Holbæk var på tur fra landet i Hillerødgadehallen. Det skulle vise sig turen fra landet ikke var nogen returbillet for knoldesparkerne fra VK Holbæk.

Om det var bestikkelse fra mafioso eller om champagne i stadig ikke havde lagt sig for knoldesparkerne er uvist, men første sæt blev taget med storm. 15 min. efter første fløjt stod der 25-12 på pointavlen i H2s favør. Et par servestimer bl.a. fra undertegnede tog hurtigt livet af udeholdet. Knoldesparkerne lignede nogen de hellere ville stå på mulden ved lammefjorden og sortere kartofler og gulerødder, end at stå på nørrebronx og lave popkorn.

Andet sæt blev straks mere jævnbyrdigt. Knoldesparkerne havde fået rystet jorden af, og begyndte så småt at spille ping-pong. Et par udskiftninger fra mafioso gav ingen panderynker, og på trods af et tæt sæt vinder H2 også 2. sæt 25-20.

I tredje sæt har mafioso valgt at gå tilbage til sin startopstilling, dette viser sig ikke at være nogen fornuftig plan. I volleyball kan 2-0 også være den farligste føring. I hvert fald er der ingen fokus på banen. Efter to rotationer har knoldesparkerne opbygget et forspring på 9-1. Selvom et comeback var under opsegling trækker knoldesparkerne det længste strå og tager sættet med 25-20.

I fjerde sæt vågner H2 atter op. I starten af sættet øges afstanden hurtigt blandt andet ved nogle gode opsamlinger fra ”stand in liberoen” Ninjaen, og nogle vigtige vundne angreb fra Jonas gjorde kampen blev kørt stabilt hjem.  Sættet endte 25-21.

Efter kampen var der ingen der havde overblikket over hvem der fik stemmerne, derfor blev det afgjort ved pegekonkurrence. Det faldt ud til undertegnedes fordel, da ”The Swellers” trætte arm på mærkværdig vis skiftede retning.

/Kim

Top!
Top!