KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 37 gæster online.
KSV vs. VLI, 1. division damer PDF Udskriv E-mail
25. Januar 2012
Skrevet af Kirstine


KSV vs. VLI, 1. division damer

En kamp som KSV ville vinde, hvis man så på de sidste tre års resultater. Da vi slog dem i efteråret, skrev den lokale avis, at VLI havde et såkaldt KSV-kompleks. VLI kan bare ikke vinde over KSV – eller kan de?

Det så i hvert fald ikke sådan ud i de to første sæt, hvor vi da godt nok fik styret kampen og vandt overbevisende. Jeg havde såmænd en smash hen over deres blokade og ned i gulvet foran forsvaret – nøj hvor lød det godt!

1. sæt 25-17.

2. sæt 25-19.

Ingen var herefter i tvivl om at vi selvfølgelig også ville vinde 3. sæt og dermed kampen. Men hvad dælen skete der lige med VLI-spillerne, deres server og deres modtagninger?!

Alt ved deres spil blev lige en tak bedre. Vi kunne hverken forhindre deres super centerspil med vores server eller blokader ej heller modtage deres forrygende server – og så bliver det sgu svært at vinde.

Hvad gør man? Tja, i de situationer hvor man stagnerer i én bestemt opstilling og ingen kan hverken modtage bolden ordentligt eller slå den afgørende ned (afgørende til vores fordel selfølgelig), der sender man enten en ny spiller ind i modtagningen, tit den sikre modtager Ea, eller sætter en ny ind på en af angrebspositionerne. Sidstnævnte blev ingen ringere end Mathilde, som kom, slog og sejrede – Kabooom! Ved flere af disse situationer kom hun ind og fik os ud af en opstilling ved at smadre bolden ned på VLI’s side. Men selv ikke dette var nok.

Både 3. og 4. sæt blev tabt og desværre også 5. sæt...

Det var frygteligt skuffende og næsten uforståeligt, og vi måtte se KSV-komplekset gå op i røg, fordampe væk fra Frederiksberg og forsvinde til lyden af modstaderholdets råb ”Hvad fik de: Røvfuld” Og ja, det fik vi, men det gjorde de også i 1. og 2. sæt – og man skal huske at tage noget positivt med fra hver kamp.

Vi vinder næste gang!

Kærlig hilsen Kirstine (WOM)

Sidst opdateret 25. Januar 2012
Top!
Top!