KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 34 gæster online.
Vi sejler ned ad åen, op, og op igen, så ned og atter op til sidst. PDF Udskriv E-mail
30. Januar 2012
Skrevet af Maria Sterndorff
D2 har ikke tabt en kamp siden vi mødte Fortuna midt i november, og siden har holdet været en tur på landet fire gange. I begyndelsen af januar fik vi atter has på DSIO, og dermed er vi 3'er i den samlede stilling. Søndag eftermiddag er det rækkens 2'er, Funder fra Silkeborg, der er udfordringen, et hold som vi tabte til i efteråret. Før jul havde Funder kun tabt til Fortuna, der er suveræn 1'er, uden nederlag i turneringen. Men efter Funders nylige nederlag til rækkens 6'er, Vestsjælland, virker holdet lidt mindre intimiderende.

Vi er 13 KSV-damer mod 6 Funder-spillere, hvilket nok gør sig gældende til sidst i kampen.Vi har super stemning under opvarmning og til kampstart. Desværre trænger der nok alligevel lidt nervøsitet igennem, så en del personlige fejl, og problemer med hårdt servende Funder-damer, sender os bagud. Der er nydelige momenter. Blandt andet foretager Ida en imponerende hævning til kanten, mens hun ligger vandret i luften. En ninja-agtig handling, der vil gøre selv den bedste hæver grøn af misundelse. Vi kommer igen, men taber til sidst sættet 18-25.

Du ved, hvis du har læst kampreferater fra D2 tidligere, at vi som regel donerer et sæt til de hold vi vinder over, og vi lader os selvfølgelig ikke slå ud af et enkelt tabt sæt. I andet sæt kommer vi først ud af starthullerne, og så får volleyspillet fuld spade. Funder kludrer i deres bolde, mens de orange volleymaskiner (altså os) brøler afsted mod de 25 points. Alt virker, og boldene falder primært ned på Funders side af nettet. Camilla lytter til sin træners råd om lop i spanden, og sender et vinderlop ned foran seks chanceløse spillere. 25-11 til os. AV AV Funder!!!

Selvtilliden er i top da vi starter tredje sæt, og stemningen på banen er nærmest elektrisk. Vi er hårdtslående og vel kæmpende hele vejen rundt. Vi får kommunikeret korrekt, og undgår misforståelser. Endnu en afklapsning til Funder på 25-12 i vores favør.

Efter at have ræset hen over Funder med 100 kilometer i timen over to omgange, er jeg nok ikke ene om at forvente endnu en overkørsel. Vi starter samme opstilling, men den orange racerbil har tabt pusten. Vi får servernerver, popper modtagninger og laver angrebsfejl på stribe. Lynhurtigt er det vores tur til at være faretruende bagude, og Funder har genvundet deres humør. Det kræver nogle udskiftninger før vi få vendt vores spil, men selvom Ida lopper fremragende points hjem på et tilbagetrukkent Funderforsvar, og Astrid banker bolden i gulvet ved 3 meteren, så står sættet ikke til at redde. Vi taber 17-25.
 
H2 har efterhånden set ikke så få damekampe gå ud i fem sæt, og vi må desværre forsinke de-herrers kampstart endnu engang. Beklager. Men den orange racerbil har været i pit, og drøner atter derudaf mod en tur på landet. Hurtig føring på 7-1. De seks Funder-piger ser meget trætte ud. Mange af deres ellers svære server ender i fejl, og det er der ikke råd til i femte sæt. Klassisk nok har vi svært ved at lukke kampen ved matchbolden, men det lykkes til sidst, da der sker en misforståelse i Funders forsvar. Bolden går rent i gulvet på et gratis overspil, og kampen er vores. Femte sæt ender 15-8 i vores favør, og kampsejren er hjemme, ovenpå en lidt svingende præstation.

Kampens spiller blev Astrid, der var solid, sikker, sej og superfarlig i sit centerspil. 

Top!
Top!