KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 37 gæster online.
D1-Amager d. 29/1 kl. 19 PDF Udskriv E-mail
02. Februar 2012
Skrevet af Mette Krogh-Jespersen
 

Efter at have tabt 3 ud af de seneste 4 kampe var vi klar til at bevise at 3-2 sejren over Amager i efteråret ikke var en tilfældighed. Kampens omstændigheder var dog lidt anderledes – vi skulle for første gang spille i Hillerødgade (hvor vi ikke træner), håndboldherrernes finale var i gang, og det sene kamptidspunkt blev endnu senere pga forsinkelse.  

Vi kom da også dårligt fra start i 1. sæt, men ved stillingen 3-7 bragte en god servestime fra undertegnede os på lige, og derfra trak vi fra ø-boerne. Vores angrebsspil fungerede rigtig godt (og betydeligt bedre end de seneste kampe), og vi fik en komfortabel føring på 5-6 point. Men omkring de 17 point begyndte det at gå galt. Modtagningsniveauet faldt og forsvaret fungerede ikke, hvilket provokerede til flere fejl fra vores side. Vi kunne have lukket sættet 25-23 – men måtte i stedet se Amager løbe med sættet 27-25. Noget af en nedtur efter føringen på 5-6 point!

 

Desværre fortsatte de dårlige takter i 2. sæt, og med dårlige modtagninger, langsomt forsvar og mange personlige fejl var der intet der fungerede og vi måtte se os slået 14-25.

 

I 3. sæt var der dog mere sammenhæng i spillet og vi fik igen lagt et højt angrebspres – når de fortsat ikke optimale modtagninger kom op. Men vi havde stadig problemer i forsvaret – vi var hele tiden lige lidt for langsomme på boldene, og især put-bolde fra Amagers høje center fik vi aldrig dæmmet op for. Samtidig fik vi aldrig vores centerspil i gang. Vi var dog stadig med hele vejen i sættet, men med en dårlig stime til sidst blev det til et 0-3 nederlag med 21-25 i 3. sæt.

 

Vi må erkende at vores modtagnings- og forsvars niveau i denne kamp var for dårligt, og dermed også et svigtende centerangreb. Til gengæld kan vi tage et godt angrebspres på kanterne med os til de næste vigtige kampe. Vi har smidt muligheden for at blive nr. 1 fra os og er dumpet helt ned på en 5. plads (dog med én kamp færre end VLI som ligger 1 point foran), så nu gælder det om at vinde de næste kampe så vi kan holde de resterende hold bag os og ikke ryger i fare for nedrykning.

 
Top!
Top!