KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 20 gæster online.
D2 sluttede den orange sejrs weekend med maner PDF Udskriv E-mail
05. Marts 2006
Tilføjet af Tue Hvass Petersen

D2 havde øjensynligt ikke tænkt sig at lade deres medsøstre fra D3 og D1 i stikken. I stil med de to andre damehold, hev de en 3-1 sejr over Bornholm i land.

Taktikken til dagens kamp var klar. Vi vidste at vi primært har haft problemer med at afgøre bolden i de opstillinger hvor vi har hæver fremme. Derfor var det lækkert at have to top motiverede hæverne med. Det gjorde os i stand til at lave udskiftninger fra start i hvert sæt, så vi fik 9 rotationer med hæveren tilbage. Det hele blev dog lidt mere vanskeligt, da vi kun havde halvanden center med i form af Line og Kelly. Det løste vi ved at lade Kelly spille kant i H4 og 3, og lade hende blive der, da Bornholmerne intet centerspil har at byde på.

Det var dog næppe taktikken alene der afgjorde kampen. D2 spillede en fornuftig kamp med få personlige fejl. Selvom Ea var debutant på Liberopladsen, lykkedes det os at få skruet en rigtig god modtagning sammen, der absolut ikke lignede en opstilling der ikke havde stået ved siden af hinanden før. Nu er Bornholm heller ikke kendt for at levere servebomber, og de formåede kun at presse os ganske få gange i serven. I angrebet var de absolut ikke skræmmende, men omvendt så det faktisk ud til, at alle var enige om virkeligt at steppe op i forsvaret for at hjælpe Ea til en god debut. Den eneste Bornholmer der momentvis viste storspil var deres ene hæver, som spillede en god kamp. Ellers lavede de generelt for mange serve/kommunikationsfejl.

Summasumarum!: 3-1 (25-19, 25-21, 26-28, 25-19)

Kampens tukan blev: Lisbeth Frantzen, som spillede en rigtig god diagonal.

kampen Monica Seles blev: Fazila.. skarp forfulgt at Katja.

Kampen detalje: Søgaard, med en formidabel pandekage!

Kampens bedste Hollænder: Kelly.

Håber at vi ser mange USG'er i næste weekend hvor vi har en rigtig vigtig kamp mod Holte!

2-3- Tukan.

Top!
Top!