KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 32 gæster online.

Medlemmer online:
elisabetta
Skuden er vendt (D1) PDF Udskriv E-mail
05. Februar 2012
Tilføjet af Dorte Stigaard
Vi er ikke tabere! 

Endelig, blev det til en sejr for D1. Fem nederlag i træk gør ikke noget godt for nogen! Gentofte, som var lørdagens modstander, har vi tabt til de sidste to sæsoner. Kampen var derfor særdeles vigtig for os – for med en sejr ville vi ikke føle os som de største tabere.

 

Opvarmningen 

Efter en meget kold tur til Kildeskovshallen, måtte vi tø op på tilskuerbænkene til herrernes elitekamp. Det er aldrig skidt at se god volley og alle fik vist sagt ”Ej, sådan vil jeg også gøre i kampen”.

 

Første sæt 

Vi starter med et forspring på 7-0 med pressede serve af undertegnede. Aggressivt angrebspres af Mette Krogh Jespersen, gør at vi kommer endnu mere foran. Desværre formår vi overhovedet ikke at holde den store afstand, så Gentofte haler ind på os og vi bliver stressede og laver mange personlige fejl. Vi vinder dog sættet 25-20.  

 

Andet sæt 

Gentofte spiller flot volley og er gode til at justere deres spil efter vores. I andet sæt yder vi kun 95%, hvilket gør at Gentofte og deres, på dagen, bedste spiller Trine H. gør det svært for os at komme ind i sættet. Ea Loewenstein med den store vilje, bliver dog skiftet ind halvvejs i sættet og får mere humør på banen. Hende og Ane Tang formår at lave så gode fremspil, at Anne Enemærke kan lave et show på centerpladsen. Vi taber dog sættet 20-25.

 

Tredje sæt 

Vi kommer bagud til at starte med, men vi fighter, og det fine og rene spil fra Gentofte, gør det nemt for os at spille forsvar. Søren laver en masse gode indskiftninger, der gør at vi hele tiden får optimeret vores positioner. Margretha vælger at blokere halvdelen af deres angreb – dette giver jo også en del point. Vi vinder sættet 25-21.

 

Fjerde sæt 

Igen starter vi med at komme bagud. Søren laver igen gode indskiftninger, der gør at vi konstant får optimeret vores spil. Blandt andet kommer Brit Brander og Eva Elkjær ind og server os til en masse point. Vi vinder sættet 25-21 og dermed kampen 4-1 (citat Ane).

  
Sidst opdateret 05. Februar 2012
Top!
Top!