KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 60 gæster online.
Når gejst ikke helt er nok PDF Udskriv E-mail
09. Februar 2012
Skrevet af Helle Lysdal

Vi mødte VLI 3 i Kedelhallen en frostklar eftermiddag. Kampens røde tråd var gejsten – den var massivt til stede, og der blev kæmpet på og for alle bolde. Men fokus forsvandt til tider, og det blev farligt i kombination med modstandere, der spillede solidt (og indtil nu vist også ubesejrede, lyder rygtet) og fermt langt det meste af vejen i gennem.


Der var mange ting vi kunne have gjort bedre – og mange ting vi gjorde godt. Kampens spiller gik til Marie-Louise for hendes pragtpræstationer som hæver hele kampen igennem. Inklusiv nogle yderst overlegne redninger, hun mirakuløst formåede at forvandle til brugbare hævninger -  der i blandt hvad der udløste kampens detalje: pandekagen! Pandekager er grænsende til det sjældne hos D4 – altså til kampe, skal det lige understreges – så begejstringen var stor og detaljen havde indprentet sig i holdets samlede hukommelse. Marie-Louise, we salute you!


Det lille ‘men’ er at vi desværre ikke vandt kampen. Modstanderne vandt tre sæt – selvom vi var lige i hælene på dem, dog knap så meget i sidste sæt. De hovedpointer, vi skal tage med os, er at arbejde med at være mere klar og fastholde fokus – og et mantra for kanterne om at starte længere ude ved sidelinjen i blokken. Vi stod for det meste, som vi skulle i forsvaret – dog nogen gange lidt for klistret til gulvet – og havde nogle fine slag og nogle fiffige detaljer oppe ved nettet.


Alt i alt gik vi fra kampen uden de store jubelbrøl, men også uden en tung sky af selvbebrejdelser hængende over hovedet efter en kamp der endte 25-17, 25-20, 25-15

Sidst opdateret 09. Februar 2012
Top!
Top!