KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 38 gæster online.
D3: Påkrævet sejr i huset! PDF Udskriv E-mail
05. Marts 2006
Tilføjet af Kasper Rosenberg

På en dag der i fremtiden måske vil blive husket som en af de mest succsfulde i klubbens historie, nemlig med 5 sejre af 5 mulige, vil der formentligt være rift om hvem der først får lagt et succesreferat på siden.

D3 fortsætter stimen med sejre, og kunne idag fejre en 3-1 triumf over rækkens bundprop, Frederiksberg. At det var (næsten) top mod bund lyste dog ikke kraftigt igennem, hvilket i høj grad kan tilskrives at Frederiksberg spillede ganske fornuftig volleyball generelt.

Specielt Frederiksbergs defensiv skal have stor ros, og på netop dette punkt var det ikke til at forstå, hvorfor holdet ligger og roder i den ende af tabellen som det er tilfældet.

De to faktorer der ofte afgør kampene i Serie 1, er en stærk defensiv og et højt servepres. Og det var netop på den sidste faktor, at USG totalt udmatchede Frederiksberg. De kvalificerede hårde svæveserver der efterhånden nærmer sig at være (endnu) et varemærke for USG- holdet, overfor 4 ud af 6 underhåndsserver fra Frb's side, skulle blive af afgørende betydning.

1.sæt: USG kom efter en meget, meget skidt start - holdmæssigt set - stærkt igen. Der var indledningsvis lidt forvirring omkring ansvarsområder og taktik, hvilket muligvis kan tilskrives at trænerne grundet deres egen kamp, kun kunne ankomme kort efter at kampen var fløjtet igang. Der kom dog hurtigt ro på spillet, og stille og roligt overtog pigerne teten, dog ikke uden at Frederiksberg momentvis bed fra sig. Sætsejren kan der dog ikke pilles ved - men der var lidt optakt til at Frederiksberg godt kunne gå hen og drille D3 i deres kamp for den 2. plads, der giver oprykningskamp.

2. Sæt: De lidt bange anelser, blev en realitet. USG spillede ikke helt op til vanlig standard. I perioder, blev der lagt et for lavt angrebspres, hvilket gave Frb gode muligheder for succesfuldt at anvende deres stærke kantspiller i et stort omfang. Positivt set gik holdet ikke på nogen måde ned i dette sæt, men forsøgte hele tiden at slide sig igennem til point. Det lykkedes dog ikke at sætte Frb under tilstrækkeligt pres og de kunne trække sættet knebent hjem.

3. Sæt: 25-16 taler sit tydelige sprog. USG viste, hvorfor de ligger i top og Frb i bund. Meget få fejl, og et væsentligt mere aggresivt angrebsspil gav pote i form af en hel del - i særdeleshed center- kills. Defensiven var også her oppe i højeste gear, og vågent forsvarsspil tog sig kærligt af de utallige lobs Frb var nødsaget til at forsøge sig med.

4. Sæt: gav spilletid til lidt flere spillere, uden at det dog havde nogen indflydelse på spillets kvalitet. Holdet fortsatte den gode stil, og kunne holde en stabil føring stort set hele sættet igennem. Der var  - ihvertfald på trænerbænken - ikke den store tvivl undervejs i dette sæt. USG vist klart det mest stabile spil, og kun den lidt for store andel af servefejl kunne være med til at give trænerne de første grå hår i hovedet. 25 - 20 og klubbens 4. 3-1 sejr på dagen og banen er kridtet op til den fortsatte kamp om 2. pladsen.

Og om netop denne kamp, skal det siges at Dame3 på torsdag, 21-23, spiller en decideret afgørende kamp i OM-hallen. En sejr i denne kamp mod Føroyar, vil sikre 2.pladsen og sætte prikken over i'et på et fremragende forår for holdet. Vi ser derfor frem til stor opbakning på torsdag, hvor folk kan nyde deres velfortjente "bad"bajer og samtidigt yde en indsats for klubben ved at bakke op om dame3.

Vi ses!

Sidst opdateret 06. Marts 2006
Top!
Top!