KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 47 gæster online.
Kampen der blev væk… PDF Udskriv E-mail
16. Februar 2012
Tilføjet af Susanne Stokholm Nielsen
Kampen der blev væk..

Søndag den 12. februar skulle D3 igen på landet, denne gang dog ikke så langt væk da turen kun gik til OM-hallen hvor modstanderne hed USG.

På trods af ihærdig spionage og masser af god taktik kom D3 ikke så godt fra start, og selv om der af og til var gode momenter, - såsom dagens detalje - et yderst vinklet diagonal smash fra Maria D, og en dobbelt hæver-diagonal udskiftning, så blev sættet alligevel tabt med cifrene 25-19. 

Det var derfor med nogen tøven at pigerne gik på banen i 2. sæt, men det gik hurtigt over og vi kom snart foran med 7-1 efter en servestime fra dagens spiller. Derefter kom USG lidt ind i kampen igen, men de formåede aldrig rigtigt at hente os, ikke mindst pga et par gode servestimer mere fra Karin og Eva, og sættet endte 25-20.

Tredje sæt startede med samme opstilling, og til trods for god fight og mange fine angreb, så blev USG ved med at samle op og kom desværre foran på et par servestimer, som det først lykkedes os at få has på efter at have rokeret lidt rundt i servemodtagningen. Sættet endte 25-20 til USG.

Men KSV gir’ aldrig op, og vi kastede os med stor iver ind i 4. Sæt. Desværre var sættet meget lige, og pigerne hang lidt med mulerne, men en udskiftning ved cifrene 10-11 fik vendt humøret og gejsten lidt, og vi fik kæmpet os op og vandt sættet med 25-21.

Nu kunne alt ske, og det var bare om at ride videre på den positive bølge. Igen var sættet meget lige. Der blev byttet ved 8-6 til USG, men vi fik hentet dem igen. Desværre rendte de fra os efter endnu en dobbelt udskiftning ved 10-10 og sættet endte 15-11 i USG’s favør.

Alt i alt en kamp der blev væk, trods godt allround spil fra alle, og ikke mindst dagens spiller, Nanna, som med sine stabile server og forsvar, samt kloge angreb velfortjent fik titlen, dog med et par stemmer til Sarah og Karin også, og i stærk konkurrence med 1st runner up, - yours truly 

Sidst opdateret 16. Februar 2012
Top!
Top!