KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 27 gæster online.
KV 61.3 - KSV.4 PDF Udskriv E-mail
24. Februar 2012
Tilføjet af Gæstespilleren

KSV er vores navn, en sejr vil vi have,

hvis vi ingen sejr får, så laver vi ballade... 

Det var søndag, det var tidligt om morgenen (meget tidligt om morgenen!), det var fastelavn og seks dame4 spillere troppede op i idrætshuset, hvor KV 61.3 havde inviteret til kalas.  Med sig havde de en håndfuld matchende kostumer, en træner samt en gæstespiller!

Stemningen var høj i omklædningsrummet da tøserne trak i dagens kostume, men gæstespilleren kiggede sig nervøst omkring, da et musketer kostume blev hevet op af en taske – hvem skulle have det på; gæstespilleren? Træneren? Dommeren? Frygten blev dog hurtigt glemt, da snakken faldt på fredagens fest, hvor spørgsmål som ”Hvordan kom du hjem” blev besvaret med ”Det ved jeg egentlig ikke, men jeg fik tilsyneladende min cykel med”… Fantastisk optakt til kamp!

 

Efter en kort opvarmning med bolde var vi nu klar til at svinge køller og slå hårdt på tønderne, der i dagens anledning havde placeret sig strategisk på den anden side af nettet. Og der blev slået til! Med ekstrem god gejst og kommunikation fik D4 i løbet af kort tid slået de første brædder af tønderne og før vi fik set os om var sættet kørt hjem med cifrene 14-25.

 

Gejsten fortsatte i 2.sæt og med gode modtagninger og et velfungerende forsvar kunne Marie-Louise hæve til samtlige angribere. De mange varierede angreb skabte, om muligt, bedre stemning hos D4 mens det skabte frustration hos KV 61.3, der kunne se måbende til, mens Majbritt redder nogle fantastiske bolde på baglinjen, gæstespilleren udfører en smuk pandekage og Helle slynger sin kølle og smadrer en backspike-smash lige ned foran KV 61’s forsvarsspiller. Bunden var slået ud af tønderne og sættet blev vundet 11-25!

 

Fulde af selvtillid tager D4 hul på 3.sæt med intentionen om at slå de sidste brædder af tønderne, men så let skulle det ikke gå. På trods af en fortsat god kommunikation er starten af sættet præget af en del personlige fejl og vi kommer hurtigt bagud. Træner tager kampens første time-out og hvad end han sagde (ja, nogle hørte nok mere efter end andre……) så virkede det. Der kom igen ro på vores spil og vi formåede at afgøre vores bolde. Med et par gode servestimer fra blandt andet Marie-Louise kommer vi ikke bare tilbage i kampen, men overhaler nu KV 61, der bræt for bræt falder til jorden og må se sig besejret af tøserne med køllerne! Sættet vindes 17-25.

 

Gæstespilleren siger tak for en fantastisk kamp, der var præget af stor koncentration, masser af kommunikation og ikke mindst gejst! Selv når vi var bagud var humøret højt og det smittede utvivlsomt af på samspillet. Alle spillede en god kamp, hvilket afstemningen om kampens detalje og spiller, er et tydeligt bevis på.

Kampens detalje gik til Lise for at lave en dobbeltmodtagning, der efterfølgende blev spillet over nettet af en knælende Marie-Louise. Men Lise havde skam ikke kunne klare det uden hjælp fra Mie, der skyggede for 2.dommeren, mens Lise selv stod så strategisk, at 1.dommeren heller ikke kunne se, hvem af pigerne, der havde den første boldberøring. Snedigt!

De andre detaljer, der blev fremhævet fra kampen var Helles formidable back-spike smash, gæstespillerens pandekage, Marie-Louises overlegne hæversmash, en nydelig hævning bagover til position 4 fra en centerspiller, Majbritts fighter-ånd på baglinjen, gæstespillerens rene smash lige ned i 1’er hjørnet, Mies skønne arbejde ved nettet og generelt alles vilje til sejr over tønderne!

Stemmerne til kampens spiller blev fordelt på 5 ud af 7 spillere, hvilket siger lidt om præstationerne på banen, men det blev gæstespilleren, der løb med titlen efter at have leveret gode modtagninger og et stabilt forsvar og nogle få, men gode angreb!

 

Gæstespilleren takker mange gange – for spillet og for stemmerne! I var en sand fornøjelse at tilbringe søndag morgen med.

Sidst opdateret 25. Februar 2012
Top!
Top!