KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 29 gæster online.
D1 - Fortuna PDF Udskriv E-mail
26. Februar 2012
Skrevet af Ma~

D1 – Fortuna

Med et noget tyndt besat Dame 1 og kun én udskifter, lå det umiddelbart ikke i kortene, at det skulle ende med en 3-sæts sejr mod fynboerne, men hvorom alting er, var det sådan det endte, da D1 brugte 67 minutter på at tjene 5 point og dermed generobre sin 2. plads i 1. division.

En lille køretur, et kaffe-pit-stop og et hep til søstrene fra D2, var vi - med bassdominerede opvarmningstoner fra U$O og L.O.C - helt klar til at vise Wildcarderne hvorfor KSV har flammer på siderne.

1. sæt går stærkt…  Vi ligger meget tæt op til 5 point hvorefter samspillet på flammesiden kører upåklageligt og fejlprocenten holdes nede. Vi råber ”Flammekaster!” og efterlader Det Vilde Kort fuldstændig kørt over.  25-14 Bum!

2. sæt går lige så stærkt og er ikke mindre overbevisende end 1. sæt. Her får vi sat efterbrænder på serverne og det virker. Margretha Eyðfinnsdóttir viste fremragende takter i såvel serv og blok, Kirstine Keller illustrerer sikkert den korteste afstand mellem smasharm og Vild-kort-gulv og vi andre forsøger at følge trop. 2-sæt: 25 -12. Voila!

3. sæt går knap så stærkt. Faktisk så anti-stærkt, at vi haltede lidt bagefter hele sættet lige indtil Søren Skibelund fylder gaspatronerne, indstiller brænderen på max, får Mette Krog ind på 5eren som så indstiller kanonen på hullet i Odense-blokaden og dermed afgør 3. og sidste sæt 25-22.

Ps. Og hvis 3-0 sejren ikke var nok, så havde Chrier valgt rigtigt at forkæle sine holdkammerater med en virkelig fantastisk kage… jeg tror jeg topper den med Citronmåne til næste kamp! Uhmm!


Sidst opdateret 26. Februar 2012
Top!
Top!