KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 42 gæster online.
D3 daskede (?) Diramo-damer PDF Udskriv E-mail
26. Februar 2012
Tilføjet af Nanna Jo

Selvom Korsgadehallen her til aften umiddelbart emmede af søndagsstemning (med guf på dommerbordet, rødvinsfarvede tænder og tunge legemer), tog det ikke lang tid at mane en feststemning frem på banen. Tydeligvis havde vi alle som en medbragt den gode energi og nødvendige koncentration vi af erfaring vidste ville være altafgørende i mødet med Diramo-damerne.

Første sæt var vist indbegrebet af sand fornøjelse. Sættet var overstået (25-4) før de ellers så rutinerede damer fandt rutinen, ja før Katrine overhovedet nåede at brilliere med så meget som en enkelt serv. Det gjorde vi andre til gengæld - i stimevis.

Andet sæt var næsten lige så festligt, og med stor tiltro til hinanden fik vi kommunikeret os igennem sættet som en leg. Bænken bidrog trofast med suveræn lyd. Opmuntring, vejledning og nyttefuld... info: "DE LAVER EN UDSKIFTNING". Med overskud i ryggen ofrede Karin en serv, til stor fornøjelse for os andre, på en endefuld til modstandernes "Store Stærke". Payback? I hvert fald kampens detalje.

I tredje sæt skulle der prøves noget nyt, nærmest det ganske hold blev udskiftet med frisk power. Selvom der blev kæmpet bravt og spillet klogt, måtte vi sande at rutine-spillet var ved at have indfundet sig på modsatte banehalvdel, imens vi selv brugte for meget tid på at finde hinanden igen. Hunhajerne lugtede nyt blod, og vandt akkurat med 25-23. Også Jesper mødte udfordringer i dette sæt. Én ting er at holde styr på spillerne inde på banen, en anden ting er også at have styr på dem uden for banen. Efter en kærlig henstilling var centrene da også på stepperne, på rette tid, på rette sted.

 Ikke desto mindre gjorde det kampen en kende mere spændende at skulle ud i et fjerde sæt.. Nå, hvor drabelige er de så? Det havde næsten været for kedelig at have kampen afsluttet i tre sæt, nu var vi jo omklædt og sådan... Men igen var det os der viste tænder, og hvor var det tiltrængt at vise lige præcis de damer, hvad vi egentlig kan!

Hurra for en glædelig søndag, en savldrivende kage og skøn energi. 

 

 

 

 

Top!
Top!