KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 23 gæster online.
H2 vs Hvidovre 2 PDF Udskriv E-mail
08. Marts 2012
Skrevet af Jesper Lerche Jakobsen
 

Vi ankommer planmæssigt til en propfyldt hal i Frihedens Idrætscenter, så forventningerne var skyhøje da vi for første gang skulle spille for fulde huse. Opvarmingskampen skulle dog lige overstås først, før KSV-drengene kunne vise Hvidovre hvordan man spiller volley.

 

Opvarmningen forløber planmæssigt, men under smashopvarmningen har Hvidovre hevet en 2m høj litauer med i kampen, som rent faktisk også kan hoppe, hvilket fik Martin til at komme med en spids kommentar om at det ikke er tilladt både at være høj og kunne springe højt…. At han rent faktisk så også godt kunne slå gjorde jo så heller ikke tingene bedre.

 

Desværre mente tilskuerne at opvarmningskampen (læs Hvidovre-Gentofte Volleyliga semifinale) ikke havde været god nok, når nu hjemmeholdet fik klø, så de orkede ikke at se endnu et af deres hold tabe på hjemmebane.

 

Om det var en planlagt taktisk genistreg fra hjemmeholdet vides ikke, men det betød bare at vores motivation gik lidt fløjten, også selvom McEnroe havde fået pandebåndet på fra start. Men i hvert fald hænger vi hele tiden lidt efter Hvidovre og vi tager 1. sæt 25-19.

 

Efter at være kommet os over skuffelse med de fraværende tilskuere, og med fokus i diagonalblokaden, er 2. sæt helt lige, men vi vælger desværre selv at smide sættet væk ved at lave en servefejl på Hvidovres sætbold, så vi taber 25-23.

 

Vi starter 3. sæt væsentligt bedre, og selvom Hvidovre rykker lidt rundt på tropperne, så de får deres 2m litauer ud på diagonalen, er sættet vores. Vi spiller forrygende hele vejen rundt, og selvom Mafiosen under en time-out beder The Sweller om at hæve væk fra deres 2m mand (selvom vi har vundet de sidste 3-4 bolde ved netop at hæve den vej), vælger The Sweller helt korrekt at overhøre Don G’s instruktioner. Vi vinder sættet 25-20.

 

Vi havde nu kurs mod endnu en 5-sæts sejr – troede vi. Vi vender tilbage til taktikken fra Enghave kampen, med hvem kan lave flest slagfejl i træk, og vi er lynhurtigt bagud 5-0. Det kommer vi os desværre aldrig over, og taber et halvskidt sæt 25-16.

 

Alt i alt en kamp, hvor vi desværre spiller for svingende imod et bundrutineret Hvidovre hold, hvis bundniveau bare er en klasse bedre end vores.

 
Top!
Top!