KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 38 gæster online.
amager 4 vs D4 PDF Udskriv E-mail
19. Marts 2012
Skrevet af Maja Zetterström

Det var en søndag aften på Ama’r…

 

Søndag aften var D4 taget til Lorteøen a.k.a. Amagerbronx for at få weekendens sidste tømmermænd rystet af.  Første sæt startede godt med en hurtig indtagning af førerpladsen med syv mål foran Amager-damerne, men noget var galt. Vi var jo kun i første sæt, som vi plejer at bruge som opvarmning! Så vi lod dem lige komme op på siden af os, vi er jo et socialt hold. At de så tog sættet med en snæver føring, 26-24, det var ikke planlagt!

 

I andet sæt kørte vi den traditionelle D4 stil: efter et tabt sæt henter vi ny energi og finder bedre fokus – vi viser det gode spil, men ikke uden spænding og med modstanderne lige i hælene i hele sættet. Sådan giver man Coach K og udskifterne dårlige nerver, så de holder sig varme når de hopper og skriger! Der blev kæmpet nogle intense og lange dueller, og der blev kørt et imponerende pres af bl.a. kamp-debutanten Linnea. 25-22 Sådan!

 

I tredje sæt var modstanderne til gengæld kommet på dupperne, og sendte nogle heftige serve vores vej. Ja, det gjorde de faktisk hele kampen, men D4 havde hørt efter til træningen: der blev meldt ind fra alle pladser, der blev kæmpet igennem og holdt fokus kørende i de meget lange dueller, og så var det jo tredje sæt. – Altså det, hvor vi plejer at spille endnu bedre end andet sæt! Det var også i tredje sæt at kampens detalje fandt sted: Marie-Louises redning af en skidt modtagning der fløj mod bagenden af hallen, som blev hævet kun et par meter frem – der kom Marie-Louise heldigvis flyvende med et baglæns baggerslag, på trods af rygskade! 25-21

 

I fjerde sæt var Kasper blevet sulten, så vi lagde en strategi: vi vinder det her sæt, så vi kan få kage (uden æg!). D4 plejer jo ellers at toppe i 5. Sæt, men det var søndag aften, og klokken var mange. De to udskiftere var kommet på banen, og var topmotiverede for at give amagerdamerne fornyet modstand som de hemmelige jokere. Det fik de, og nu var det vores tur til at serve dem ud af banen: Mie tog en servestime fra føringen 3-1 til 10-1 og Amagerdamerne forstod åbenbart ikke hvad deres hæver mente med ”luft under bolden!”. Pil gav også en ordentlig omgang serve-esser, hvorefter Coach K mente at hun nok var blevet træt i armen, og skiftede en frisk arm ind i stedet. Ved time-out ved 24-10 synes sejren sikker – vores altid slagklare center Liv lagde planer om at sende Amager-Damerne hjem med en lodret på’er, men Amager-damerne sørgede selv for det sidste point til D4 ved en hævning ind i nettet. 2-3-Go!

 

Kampens spiller stod lige mellem Linnea og Maja: Linnea på kanten for super flot debut med gode sikre modtagninger og et højt angrebspres, og Maja for at komme ind efter 2 ½ sæt på bænken og være klar med sprængfarlige angreb fra kanten. Titlen gik til sidst til Maja, da Coach K fik lov at afgøre stillingen.

 

 

a
Top!
Top!