KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 79 gæster online.
H3 drak champagne i Hillerød PDF Udskriv E-mail
20. Marts 2012
Tilføjet af Mathias Kure

Champagne mod tømmermænd

Lørdag d. 17. marts satte KSV’s Herre 3 kursen nordpå mod Hillerød. Kun få uger forinden havde vi tabt et svidende nederlag til selvsamme hold i OM-hallen. Så H3’s uopslidelige optimisme, der også prægede denne forårsgrå eftermiddag, kunne let virke overraskende.

Udover optimisme var holdet som sædvanlig delvis udstyret med tømmermænd. 
En mere mærkværdig rekvisit medbragt denne lørdag var en blank flaske champagne nydeligt indviklet i grønt silkepapir. Det var Nicolai der havde købt flasken, men hvorfor den var endt i holdtasken var egentlig ret uklart. For med ingen sejre på kontoen og kun to kampe tilbage denne sæson, var udsigten til at få brug for champagnen forsvindende lille.


En snedig manøvre i en snæver vending

Kampen begyndte som vanligt, KSV startede med serven, og Hillerød vandt første sæt i en snæver vending. Men denne dag var vi ikke kommet for at tabe. I andet sæt lykkedes det H3 med en kraftanstrengelse, nogle solide blokader og velplacerede slag at vende skuden. Andet sæt gik hjem til KSV, og vi havde nu fået færten af sejr.

Tredje sæt blev en rigtig gyser. H3 lavede et snedigt hæver - diagonal byt, der gav Hillerød noget at tænke over. Kort efter byttede vi tilbage, så Hillerød ikke skulle nå at vende sig til den nye situation. På trods af denne modstander manipulerende manøvre lykkedes det Hillerød at få sæt-bold. Men med bundsolid ro på hele holdet klarede vi skærene og hev også tredje sæt hjem.


Isbjørn og svanedans

I fjerde sæt var livet blevet lidt lettere og tilskuerne lidt smukkere for H3. Sættet bød på en sjælden tradition: isbjørnen, der blev anført af Mikael. Resten af sættet forløb planmæssigt. Med femogtyve fortjente point i fjerde sæt slog H3 for første gang i år ud i spontan sejrsdans på det gyngende halvgulv, alt imens det store rum genlød af råbet: “hvem var det der vandt i dag .. “.

Sejrens sødme blev skyllet ned med dagens gæst, den silkepapirsindpakkede champagne, der som en påskeblomst hele dagen havde ligget blandt det sort orange tøj og bebudet holdets forår. Nu er vintersøvnen ovre. Herre 3 har smidt de grå ællinge dun og er blevet en smuk hvid svane (red. hest).

Top!
Top!