KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 30 gæster online.
KSV-H2 mod Lyngby. PDF Udskriv E-mail
02. April 2012
Skrevet af Anders Gnistrup
H2/Lyngby en tidlig søndag morgen..... For H2 var det årets sidste kamp og martin påstår at det var hans sidste kamp for KSV (det sidste er forkert, Martin ved det bare ikke).
Oplægget til kampen var stille og roligt. Den var en ren placeringskamp, så der var ikke de store nerver, hverken hos Lyngby eller os.

Som altid var vi nok til at stille hold, og i dagens anledning med en enkelt udskiftningsspiller. Mægtigt!

1 sæt (25-21)
Kampen blev fløjtet igang og efter en lidt sløv start i første sæt, begyndte vores spil at glide rigtig godt. Det meste fungerede rigtig fint og vi trak sættet hjem.

2 sæt (25-9)
Sættet var totalt domineret af KSV-H2. Alt fungerede og frustrationen var tydelig hos Lyngby. Det var simpelthen noget at det bedste, vi har spillet i lang tid. Lyngby fik ikke knapt nok startet på sættet før det var slut.

3 sæt (19-25)
Men så havde vi jo næsten vundet! Det var jo næsten for nemt, og vi tog desværre alt for let på opgaven i 3 sæt. Intet fungerede og fokus var en by i Grækenland. Pluslig var det Lyngby, der var ovenpå og os der var frustrede. Det kostede en enkelt henstilling fra dommeren, hvilket var helt iorden. Personligt troede jeg faktisk at vi havde tabt med meget mere end de 25-19.

4 sæt (19-25)
Startede som 3 sæt sluttede og pluslig stod det 16-8. Vi begyndte at fatte at det her måske ikke helt så nemt og begyndte igen at spille volley. Vi halede ind på Lyngby, men desværre var det for sent og for lidt.

5 sæt (15-9)
Det begyndte OK men ved stillingen 3-4 gik Mikkel ned for at server. Og han servede, servede og servede....
Lyngby fik tit sendt bolden i blokken, der fungerede rigtig godt. Når den endelig røg over, var bare ikke rigtig farligt, hvilket blev straffet. Efter 9 server (12-4) var det slut for Mikkel og reelt for kampen. Som sædvanlig begyndte vi derfor at slappe af... Ved 14-9 tog jesper en valvalgt timeout.

Det var en god kamp at slutte af på. Samlet for året har der været pokkers mange kampe med 5 sæt og resten i 4 sæt. Vi har ikke vundet en i 3 sæt (men dog tabt 2). Samlet har holdet haft 5 kampe med 5 sæt ud af 18 kampe. Vi har haft heldet (eller dygtigheden) med os da vi har vundet 4 ud af 5.

Samlet ender vi på en 5 plads med 28 point. Et pokkers godt resultat nå man ser på bredden af holdet (9 mand totalt).
Og så skal vi lige huske at sige tak til Jonas, Pau og 2xDavid fra H1 for at have trådt til i løbet af året og til diverse træninger.

Top!
Top!