KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 45 gæster online.
H1 ramte bunden d. 3/3 PDF Udskriv E-mail
06. April 2012
Skrevet af Martin Bülow

Danmark U20-KSV (3/3). Så var turen kommet til børnelandsholdet, vores anden kamp i nedrykningsspillet. En kamp som på papiret lagde op til at blive et brag af en volley kamp, men ak hvor var det langt fra at være virkelighed. 

Mange fra holdet, eller skal man sige mange af dem fra holdet som havde valgt at spille kamp denne weekend, havde valgt at møde tidligt i Kildeskovhallen for at se lidt rigtig volley inden vi skulle spille. Der blev nemlig spillet den anden semifinale mellem Gentofte og Hvidovre som ende 3-0 til Gentofte.

For ikke fuldstændigt at destruere vores unge landsmænd inden de skal forsvare landets stolthed ved EM havde vi valgt at ryste posen yderligere end hidtil. Det vil sige at vi på en uge havde omskolet vores anden libero til første hæver, vores anden diagonal var blevet til den ultimative supersub, vores tidligere første hæver var blevet degraderet til serve match up og jeg selv som vel stadig er diagonal skulle spille headspiker.

Vores plan gik lige som forventet, vi fulgtes fint ad op til 15-15 faktisk med et par føringer med 3-4 stykker f.eks. på 12-8, men det får vi styr på med et par gennemtænkte fejl inden vi kom håbløst langt foran.  Desværre får vi smag for at lave fejl og laver stort set ikke andet i resten af sættet og taber 18-25.

I anden og tredje sæt fortsætter vi stilen fra slutningen af første sæt og mere er der ikke at sige om den kamp. Det skulle da lige være at da Jonas Andersen kommer ind, for at lige mærke stemningen på banen når ens hold bliver kørt fuldstændig over, kommer han med en gejst og en spille glæde som gør at vi dog kommer på 10 point. Det er en imponerende rutine trods hans alder J.

Når alt er sagt om vores spil, skal man heller ikke glemme at U20 drengende på ingen måde gav noget ved døren. De løftede deres spil gennem hele kampen hvilket er meget imponerende. Trods en føring på 20-7, eller noget i den stil, fortsatte de for fuld damp hvilket er meget professionelt.

Jeg vandt titlen som kongen af lorte land med en kneben sejr over Fabio. Denne mulighed vil jeg benytte til at komme med en undskyldning til alle omkring holdet, på hele holdes vejne. Jeg ved at der er mange som yder en stor indsats for at få holdet til at køre og derfor er det ikke fair at dem som der bliver hoppet og danset for kun yder 50%. En kamp som i lørdags var spild af alles tid: modstander, dommere, officials og tilskuere, pinligt. Da min gamle træner, som det eneste, sagde til mig efter kampen ”skam jer” følte jeg at han talte for alle de før nævnte personer. Jeg håber at vi har fået vores lærestreg. 

Top!
Top!