KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 20 gæster online.
H1 med tilskuere i verdensklasse PDF Udskriv E-mail
06. April 2012
Skrevet af Martin Bülow
Efter en hård periode med skuffende resultater skulle vi sidste fredag igen prøve kræfter med Aalborg, dog heldigvis i København. Vi havde fire dage forinden spillet en godkendt kamp i Holte, trods at vores unge hæver talent David Bording hævede hele kampen. Dette havde givet holdet troen tilbage på at en sejr ikke var helt så langt væk som de tidligere kampe havde indikeret.

Første sæt

Vi kommer godt fra start og sætter os hurtigt på kampen, hvilket vi har haft store problemer med det seneste stykke tid. Dette giver os en lille føring midt i sættet, trods vores spil ikke er optimalt. Vi laver mange servefejl og kæmper hårdt med modtagningen, som resulterede i at vi mister vores forspring. Vi taber sættet 23-25 på alt for mange personlige fejl, i et sæt hvor vi ellers havde rigtig godt styr på Aalborg i store dele af sættet.

Andet sæt

Jeg er sikker på at vi alle gik til andet sæt med en følelse af at vi havde rigtig gode muligheder for at vinde kampen og dette kunne mærkes. Det var ikke fordi vi spillede så meget anderledes end i første sæt, der var stadig en del personlige fejl, men vi kæmpede for hinanden som et hold. Den store forskel var nok at vi kom til angreb på de dårlige modtagninger, i stedet for et gratis overspil. Vi vinder sættet 25-15.

Tredje sæt

Vi har tidligere vundet sæt med 10 point men vi har ikke rigtigt formået at holde niveau i det efterfølgende sæt, så trods en komfortabel sæt sejr var vi alle klar over at der var rigtig meget arbejde tilbage i denne kamp. For første gang i lang tid lykkes det os dog at holde hovedet koldt og hive sættet hjem med cifrene 25-19.

Fjerde sæt

Kort inde i fjerde sæt var det tydeligt at der var udsolgt hos Aalborg, modtagerne virkede skræmte og deres taktiske forsøg på at ændre tingene, som at spille med to hæver system eller hvad det var, virkede ikke. Ikke desto mindre havde vi godt tur i den med mange gode boldhandlinger og selv når vi spillede 6 gange og slog hånden i nettet vandt vi bolden. Sættet blev sikkert vundet med 25-16, hvis man kan kalde noget sikkert med vores stabilitet eller mangel på samme.

Hele kampen igennem lykkes det os at holde et højt tændings niveau uden at bruge for mange kræfter på det og det er naturligvis på grund af en helt fantastisk opbakning fra lægterne. Jeg har spillet DM finaler hvor publikum ikke nåede tilnærmelsvis det samme energi niveau som det der blev lagt for dagen på tribunen denne fredag. Så Mange tusinde tak til alle dem som var til stede og gjorde vores kamp til en fest.

Det var en rigtig vigtig sejr for holdet - ikke så meget resultatmæssigt men med hensyn til humøret. Det giver os forhåbentlig gejst nok til at give den gas de næste tre uger og undgå en ydmygelse på højde med den sidste gang vi spillede imod HU20. Og hvem ved - måske med to sejre i de sidste to kampe helt undgå at spille nedrykningskampe.  

Top!
Top!