KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 30 gæster online.
D3 sikrer sig kval-kamp PDF Udskriv E-mail
11. Marts 2006
Tilføjet af Kasper Rosenberg

Torsdag aften kl 21.30 i OM-Hallen var scenen sat for oprykningsbraget mellem USG og Føroyar i serie 1. Vinderen af denne kamp kunne definitivt sætte sig på den 2.plads, der er adgangsgivende til kvalifikationskamp mod et hold fra DS d.7 Maj.

USG - Føroyar 3 - 0

(25-20)(25-21)(25-23)

Tilskuertal: 23

Om der var tilskuerrekord til aftens opgør bliver svært at afgøre, men der er ingen tvivl om at pigerne har sat pris på den opbakning holdet har fået af klubben og at de var indstillet på at give tilbage med en god gang underholdende volley.

1. Sæt. USG lagde lynhurtigt linien for kampen ved at brings sig foran 10-3. Det skulle blive et generelt billede for kampen, at Føroyar konstant haltede bagefter, uden dog at dette skulle betyde at de ikke gav modstand. Føroyar leverede et stærkt fight-back, og kom på både 12-9 og 13-11. USGs psykiske var formøblet og kampen var i resten af sættet meget lige. USG var i de fleste af spillets facetter overlegne, men en for stor andel af personlige fejl gjorde sættet mere tæt end nødvendigt. En stærk serveserie til sidst gav dog den fornødne "sikre" sætsejr.

2. Sæt kom til at ligne det første meget. Dame3 førte med et enkelt eller to, men kæmpede konstant  mod et hold der spillede klogt og afventende på at vi ville lave fejlen, de kunne udnytte. USG kæmpede hårdt med at holde gejsten i top, for på trods af den kosntante føring var det som om, at gearet fra træningskampen danen forinden, ikke helt kunne nåes, hvilket gav sig udtryk i nogle frustrationer. Det må dog tilgives holdet, at de på trods af det variende niveau, kæmpede stenhårdt for hver enkelt bold, og konstant forsøgte at lægge presset på Føroyar. De til kampen udnævnte dommere, gjorde et solidt stykke arbejde, fordelte sol og vind lige, og uden hjælp fra den kant (ikke at det behøvedes) kunne sættet hives hjem.

3. Sæt blev en ren gyser. Holdene fulgtes pænt ad, dog med et minimalt overtag til USG. Mod afslutningen kom kampens betydning (eller måske den tidsmææsige placering) til udtryk i en meget høj frekvens af uprovokerede fejl. Ved stillingen 22-22 kom den 2. servefejl i træk, og neglene begyndte at smuldre på trænerbænken. Side-outen blev vundet, og USG kunne serve ved stillingen 23-23. Tilskuerne ser endnu en bold, der let og elegant svæver imod sit endelige mål - der desværre er placeret en lille meter udenfor banen. Til alt held, vælger en Føroyar spiller at give bolden et venskabeligt ekstra puf. 24-23! Dette var en fejl mere end Føroyars hold kunne klare, og den næste serv (uden stort pres!) resulterede i et klassisk popcorn, som hæverne trods ihærdigt forsøg ikke når. Triumfen er en realitet - 2. pladsen er sikret.

Efter en noget skuffende afslutning på efteråret med 3 nederlag på stribe, er det lykkedes holdet at få vendt skuden og er gået ubesejret igenem forårets kampe. Der venter stadig en kamp imod rækkens nr. 1, der dog sansynligvis ikke vil få den store betydning. Mister dette hold 4 point i løbet af deres næste 4 kampe, vil det dog være muligt at Dame 3 kan komme til at spille om direkte oprykning i denne kamp.

Uanset hvad resultaterne bliver af de kommende serie 1 og kvalifikationskampe, kan Dame3 dog se tilbage på en god sæson, hvor de mål vi satte os fra sæsonstart klart er nået og mere til. Nu skal vi nyde de sidste kampe og stadigt arbejde stenhårdt for at gøre sæsonen fuldendt med en oprykning.

Tak til sekretærer, dommere og opbakning - Det er dejligt at spille i USG!

Sidst opdateret 12. Marts 2006
Top!
Top!