KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 32 gæster online.
hvorfor KSV er en fed klub.... PDF Udskriv E-mail
01. Maj 2012
Skrevet af Sofie Bai

Det er så fantastaisk at spille i en social klub som KSV. Hos os er der aldrig mangel på sjove fest, stævner, tilskuer til H1's kampe eller andet. Vi har et godt ry i den Københavnske volleyverden og det vil vi gerne bevare. Forbundet har sågar ytret at de helst ser KSV forbliver i eliten, da vi altid skaber den bedste stemning. Sikken dog!

 

Det er dejligt at træne, feste og spille kampe, men det ordner jo desværre ikke sig selv. Der er nogle der skal arrangere, koordinere, finde trænere, ændre kampe, finde haller osv. Vi har ofte brug for ekstra hænder og den kommende sæson er ingen undtagelse. Så har du gode ideer til hvordan man kan skaffe sponsorkroner, er du en haj til tal og kontingenter, elsker du at designe hjemmesider, eller vil du gerne bare have mega meget magt, så er muligheden her nu.

 

Til sæsonafslutningsfesten er der den berømte og berygtede generalforsamling, hvor man kan melde sig ind i et udvalg eller i bestyrelsen. Vi har mange opgaver og få hænder og vi kan altid bruge flere. ER du i den uheldige situation at du er forhindret i at komme, så har du stadig mulighed for at bidrage. Skriv en mail til os!

 

Følgende udvalg ekststerer pt, men har du et forslag enten til forbedringer af eksisterende eller et halt nyt og spændende, så hører vi gerne fra dig!

 

WEB

SPONSOR

BEACH

DSM

ELITE

KOMMUNIKATION

 

Sidder du i forvejen i et af de pågældende udvalg, så må du meget gerne melde tilbage i forhold til dit engagement til næste sæson. Hvis ikke vi hører fra dig går vi ud fra du stadig er aktiv :-)

Husk du kan besøge KSV's facebookside, hvor der løbende er opdateringer, mulighed for at tilmelde sig fest, planlægge beachvolley, turneringer, lede efter venner, etc.  https://www.facebook.com/#!/groups/5558006772/

Sidst opdateret 01. Maj 2012
Top!
Top!