KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 13 gæster online.
Mix2 på 1. pladsen!! PDF Udskriv E-mail
13. Marts 2006
Skrevet af Mette Christiansen

Vi havde to kampe sent søndag aften – første kamp mod rækkens nr. 7 Grøndal.EV.2 og derefter den længe ventede revanche-kamp mod Amager.5 som har ligget solidt på 1. pladsen siden sæsonens start.

 

Første kamp gav lidt bange anelser idet grøndal virkelig fulgte godt med og Mix.2 havde svært ved rigtig at komme i omdrejninger. Men alligevel kom sejeren aldrig rigtig i fare og vi vandt sikkert 2-0.

 

Så fulgte en pause, hvor vi havde mulighed for at se Amager.5 spille mod Grøndal og heldigvis kom de mere i problemer end vi var, men endte alligevel med at vinde 2-0. Spændingen var således helt intakt til topopgøret, hvor vinderen ville indtage 1. pladsen.

 

Kampen mod Amager.5 blev præcis lige så tæt som ventet, vi vandt 1. sæt efter at begge hold havde haft føringer, men især på opbakning fra spillerbænken vandt usg overlegent, mens amagerspillerne svagt prøvede at synge lidt med..

 

USG fik en helt forrygende start på 2. sæt og kom foran 7-1 – desværre kunne vi ikke holde denne føring og det førte til en del usikkerhed, så amager efter at have indhentet føreingen trak fra. Men mod slutningen af sættet kom vi tilbage dog uden at kunne forhindre Amager i at tage sættet hjem.

 

Til 3. og afgørende sæt kom vi igen bedst fra start, men blev helt til slut indhentet ved stillingen 13-13. En lettere panisk stemning bredte sig blandt de ellers meget højtheppende spillere på bænken – heldigvis var spillerne på banen helt rolige og  tog sættet 15-13 og dermed kampen 2-1.

 

Vi er nu helt sikre på oprykning til mix-1 rækken og er meget opsatte på at beholde 1.pladsen – det er nu engang det sjoveste!!

 

Der var skarp konkurrence om hvem der skulle have dagens grinende gris (orange selvfølgelig) det var et tæt opgør mellem Thomas H som på trods af at han spillede kant (frem for sin sædvanlige centerplads) spillede en forrygende kamp i både angreb og forsvar og Martin, der kæmpede rigtig godt og fik fordelt hævningerne flot og udnyttet at vores piger godt kan angribe J.  Thomas H endte med at kunne tage grisen med hjem..

 

Alt i alt en forrygende aften for Mix2, som nu kun mangler 2 kampe.

Sidst opdateret 13. Marts 2006
Top!
Top!