KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 89 gæster online.
D2: En Kinderoveraskelse PDF Udskriv E-mail
27. September 2012
Tilføjet af Anne S
 

Nyt hold – nye spilledragter – ny spilleopskrift!
Ja, tryghedsnarkomanen vil tænke: ”Det er jo hele tre ting på én gang – det går virkelig ikk!” Men som alvidende forfatter kan jeg berolige den urolige læser med, at jo – det gjorde det!

   

Søndag d. 23/9 satte D2 sæsonen ’12/13 i gang på udebane mod VLI. Efter en sæson i 2.divi midt, var det en fantastisk følelse, at turen på udebane kun var 15 minutter på cykel, og ikke en tur over Store – OG Lillebælt!

Mon ikke Daddy Maggi var spændt på at se ”det nye D2” i aktion, med hele 8 nye spillere i truppen. Damerne var i hvert fald spændte på, om de nye spilledragter passede, og om der var point i dem… - Heldigvis gjorde begge faktorer sig gældende.

 

 

 

Da kendskabet til vores egne styrker og svagheder var ukendte på forhånd, og det samme var tilfældet i forhold til modstanderne, havde Daddy proklameret, at taktikken var at spille vores eget spil og se hvor langt det bar…

 


Første signal blev, at det bar rimelig godt! 1.sæt blev vundet overbevisende 25-16, og der var endda plads til indskiftninger for at få flere spillere i aktion. 2. sæt fortsatte i samme dur. Vi kom hurtigt komfortabelt foran som følge af stabilt forsvar, gode hævninger og fornuftige angreb. Endnu flere spillere kom i ilden, og sættet blev kørt sikkert hjem 25-17.

 

 

 

Inden for litteraturen hvor aktantmodellen brugt i mange eventyr, er det på dette tidspunkt, at helten bliver udfordret og skal vise sine styrker, kløgt og snilde. Og ligeledes kommer der i denne beretning det klassiske men

 

 

 

Men søndag var ikke dagen, hvor D2 kørte en sikker 3-0 sejr hjem. Om det skyldes den klassiske tendens til ”laid-back spil” efter 2 vundne sæt, om VLI følte behov for at ville vise mere, eller om der var en fælles opfattelse af, at publikum havde fortjent mere volley, skal forblive uvist. Udslaget blev, at vi taber 3. sæt 22-25 efter at have haltet bagefter det meste af sættet.

 

 

 

I den forgangne sæson led D2 under stor generøsitet, og stort set alle kampe blev vundet 3-1. Vi ønskede ikke, at dette skulle fortsætte i den nye sæson. Eftersom 3-0 var udelukket på dette tidspunkt, valgte vi i stedet at tage kampen i 5 sæt. [Denne forklaring lyder i hvert fald mere lækker end den obektive]: Vi spillede af h….. til i første halvdel af 4. sæt.

Et kort resumé: Vi kommer hurtigt bagud 1-9 og 6-15, og der var lang vej hjem. Heldigvis viser holdet stor fightervilje, og selv om vi taber sættet 18-25, formår vi at sideout’e på hver af VLI’s efterfølgende server. Forspringet var desværre blevet for stort til, at vi kunne nå at indhente det.

 

 

 

Ifølge aktantmodellen er vi nu kommet til eventyrets klimaks: 5.sæt og alt eller intet for KSV’s heltinder.
Vi har givet hinanden håndslag på, at denne sejr tilhører os. Vi skal godt fra start, og en vis legemes del skal kæmpes ud af de nye, tætsiddende shorts. Vi kommer desværre bagud 1-3, men herefter bliver cruisecontrollen sat til. Jeg server de efterfølgende 11 bolde hjem, og så ser det pludselig rigtig dejligt ud fra et KSV perspektiv. Vi vinder sættet 15-4 og dermed kampen. Eventyret slutter lykkeligt med en tur på landet.

 

 

 

Stemmerne på kampens spiller blev fordelt mellem Maria S og undertegnede. Maria S løber fortjent med titlen som kampens spiller for godt, solidt spil i alle spillets facetter: højt servepres, solidt forsvarsspil og farlige angreb – specielt fra backspikes.

Vi glæder os til næste eventyr, som foregår på hjemmebane søndag d. 30/9 kl. 10 nul dut i Idrætshuset. Da mange af KSV's hold skal spille efterfølgende, er der ingen undskyldning for ikke at komme og heppe.
Hvem ved - måske byder dagen på tre overraskelser på én gang...

 

 

 
Top!
Top!