KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 21 gæster online.
D1's Jomfrumatch PDF Udskriv E-mail
01. Oktober 2012
Skrevet af Ma~

Idrætshuset satte rammen for D1s første kamp, som i søndags skulle bevise sit værd mod damerne fra Roskilde. Kampen skulle vise sig at være mere end en stolt fremvisning af den spitze-nye spillerdragt, for både ambulancefolk, en ”sendt fra himlen stand-in træner”, en eventuel omkamp og en turbulent ruchebanetur viste sig som statister.

En stand-in træner
”Ok piger, jeg overtager lige her!” lød det fra Magius, som med et hurtigt overblik og uden tøven satte os i gang med 1. sæt, eftersom egen træner skulle fra andet arbejde først. Det var med stor succes eftersom vi – med Christiansens servestimer – kom foran med et overbevisende 7-0. Gæsterne fra Roskilde havde svært ved at få deres angreb til at fungere og det kom naturligvis til hjemmeholdets fordel. 

Foden sidder da forkert – gør den ikk'?
Jo den gør! De havde et sammenstyrt på den anden side midt i 1. sæt. To af holdets forsvarsspillere løb ind i hinanden og det resulterede i, at den ene spiller fik en fod som sad helt forkert (til fleres misbehag) og kampen blev pauseret i ca. 20 min. inden ambulancefolkene kom og kunne behandle den skadede Roskildegenser. Vi startede heldigvis hvor vi slap (med en pæn føring) på trods af Roskildes mulighed for at starte forfra på 0-0.

Roskilde kom igen
Efter at have været meget overbevisende i de første to sæt (25-9) (25-4) kom Roskilde igen i 3. sæt og vandt det (27-25). Hvorvidt de begyndte at spille bedre end os, om de havde vugget os i søvn de første to sæt, om vi spillede dårligere eller det var en kombination, vil jeg lade andre om at vurdere, men det kom igen. Vi vandt dog 4. sæt (25-20) og kunne dermed runde kampen af med en sang og en 3-1-sejr, som i sidste ende er det vigtigste.

Mystisk kamp
Holdet er forholdsvist nyt, modstanden meget svingende og så var der jo den der lille tvivl om opstillingen i forsvaret. Så selvom at vi skulle have forladt banen med det helt store smil, stod vi med en følelse af, at der var en del småting som ikke fungerede (vi er vel damer) og små interne misforståelser, som vi skal have på plads. Det kommer de dog – stol på det.

Kampens spiller blev mig; fordi jeg valgte nogle gode løsninger i de situationer hvor der ikke var mulighed for tamp. Således en ny forbedret - ja, nogle ville endda mene klogere Mathilde. Tak!

 

 

Sidst opdateret 09. Oktober 2012
Top!
Top!