KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 26 gæster online.
Vinde i 3 sæt? Aj, nej! Det er ikke spændende nok synes d3. PDF Udskriv E-mail
04. Oktober 2012
Tilføjet af Clemens Jensen

Tirsdag d. 2 Oktober var det igen tid til kamp for D3. Sidste kamp foregik 2 dage før, så man skulle mene at vi var godt inde i rutinen. Den blev der godt nok også brug for i denne kamp.

Kampen foregik i Hillerødgadehallen mod KV61. Opstillingen var klar, men blev ændret i sidste øjeblik da Karin måtte gå hjem med forkølelse, Marie godt kunne komme til kampen alligevel, Mia indrømmede at det nok ikke var en god ide at spille med et dårligt knæ og der var nogle børn der ikke ville sove hjemme hos Fränze. Der var dog stadigvæk 8 spillere tilbage og kampen gik i gang.

Første sæt blev vundet 26-24, og andet sæt overlegent med 25-16. Men så begyndte KV61 at kæmpe imod og til trods for en lang og brav kamp tabte vi 3. sæt 28-26 og kampen måtte fortsætte. I 4. og 5. sæt begyndte trætheden at indfinde sig og det kunne f.eks. ses da en unavngiven spiller ;o) fik et gult kort for tidsudtrækning. Pga. af det begrænsede antal spillere blev der flyttet lidt rundt på pladserne, og den ellers vante kantspiller Kirstine, måtte overtage diagonalen for en stund. Dette klarede hun dog super og ligeledes var der stabilt spil på banen, hvor alle kæmpede bravt igennem de sidste 2 sæt der dog blev tabt 25-21 og 15-13 med nogle lange dueller i slutningen af begge sæt.

Kampens spiller blev vores hæver Rikke for hendes utrolige stabile spil, igennem alle 5 sæt og detaljen blev fuld fortjent givet til Lise for endnu en af hendes fantastiske redninger, denne gang uden mini-piskesmæld J


Men vi tager dem sgu næste gang gør vi!! Helst i 3 sæt :-)

Top!
Top!