KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 47 gæster online.
D2 vs Glostrup PDF Udskriv E-mail
05. Oktober 2012
Skrevet af Maria Sterndorff
Skrevet af frk. Astrid.
Morgenkampe, umpfhh! Personligt er jeg sent på den og udfører derfor simultan morgenmad/pakke/klæde-sig-på. Alting foregår en anelse langsommere end tidsplanen tillader, hvilket åbenbart afføder en slags straf fra Universet, et kæmpebrag og den umiskendelige lyd af smadret glas inde fra lejligheden som jeg smækker køkkendøren. Et splitsekund overvejer man jo at stikke af fra den slags, men kigger alligevel lige ind, og jo: pladen er væltet, har smadret et billede plus glas og ramme på vejen og ligger nu og ridser grimt i bordpladen. Jamen tak for det. Glasskår forbliver glasskår, dagen kan kun blive bedre og så iler jeg mod Idrætshuset hvor D2 har sæsonens anden kamp kl 10. 

Jeg ankommer 8:49, og dermed 4 minutter for sent. Udenfor står et par Glostrup-damer og pulser morgensmøger. Eneste D2 dame i underetagen er Anne og hun kan ikke finde de andre i hverken den ene eller den anden omklædning. Vi bliver tøsefornærmede som man kun kan blive fornærmet inden kl 9 og beslutter at så må vi da bare selv gå op og sætte det skide net op når nu ingen andre i hele verden kan finde ud af at bidrage lidt. Oppe i hallen har resten af D2+Magius allerede sat nettet op og mangler bare et par stole. Mika har hjemmelavede müsli-barer med. Godt så – et par indforståede blikke Anne og mig imellem og på med en mental ja-trusse.

Opvarmning afslører at selv ikke hjemmelavede müsli-barer kan ændre tidspunktet. Hver gang man forsøger at aktivere en muskelgruppe trykker den lige på snooze, og så må man prøve en af de andre indtil alle har snoozet et par gange. Sådan ligger 14 D2 dåser og spjætter lidt på halgulvet. Dette virker måske en anelse bekymrende for nærtstående kamp, men her skal jeg straks betrygge dig med at Glostrup stadig ikke er hverken fuldtallige eller i nærheden af opvarmning. Syv Glostrup spillere og 14 sort-orange går til nettet og ingen jinxer noget, men her et par dage efter kan man jo godt skrive det uden det får indflydelse. Vi ser bedst ud. Også rent volley-mæssigt.

Det gør vi i hvert fald også i 1. sæt hvor der aldrig rigtigt er tvivl om udfaldet. 25-10 ender sættet og det lader ikke til at ret meget fungerer for Glostrup. Der bliver poppet en del server og næsten alle KSVere får lov at brillere med servestimer (på nær undertegnede, verdammt). Vi når næsten ikke at opdage at vi skal justere i forsvaret, men det bliver vi derimod nødt til i andet sæt. På D2 blokker vi diagonalen og 6eren trækker ud mod linjen til de hårde linje-smash. Det fungerer normalt fremragende til både træning og kamp. Et system alle kan være tilfredse med. Desværre også Glostrup, som i andet sæt er begyndt at spille nogle af boldene frem til hævninger og endda videre til angreb. Det viser sig nemlig at de (med undtagelse af en enkelt spiller) ikke slår til bolden. De skubber til den. Blødt henover blokken og ned i det diagonale hjørne. Dette forhold samt en del udskiftninger på D2 gør 2. sæt mere spændende.  Velvidende at vi jo ER bedre end Glostrup begynder vi desværre også at forcere boldene en del og lave personlige fejl. Hæver er tilbage, men hvad hjælper det når både kant, center og diagonal enten slår boldene ud eller direkte i nettet? Time-out. KOM NU! Heldigvis er vi i stand til at hive kollektivt op i vores trusser, lade være med at lave fejl og lige give 10% mere. Vi får sættet hevet hjem på et hængende hår med cifrene 27-25.

I tredje sæt skal vi afgøre om sidste års forbandelse varer ved. I sæson 2011-2012 vandt D2 kun en enkelt kamp med sæt-cifrene 3-0. I selv de nemmeste walk-overs plejede vi altid at forære et sæt væk. Men måske var det fordi vi fik skabt spændingen og Magius’ blodtryk i andet sæt, for tredje sæt bliver aldrig rigtigt spændende for Glostrup. Vi kører en del hæver-diagonal udskiftninger og sidder i det hele taget rimeligt sikkert på sættet. Glostrup følger med, men det bevirker mest bare at vi holder gejsten og aldrig bliver så komfortable at vi ikke kæmper for boldene. 

Et voila, dermed har D2 allerede i år opnået lige så mange 3-0 sejre som vi gjorde sidste år.

Top!
Top!