KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 44 gæster online.
H2 vs team Kindergarden PDF Udskriv E-mail
15. Oktober 2012
Skrevet af Jesper Lerche Jakobsen

Efter sidste uges overbevisende sejr over alderdomshjemmet i Lyngby, var det nu tid til at ”gammelmands”holdet fra Gentofte skulle gæste heltene fra H2 i vores første hjemmekamp i Idrætshuset. Coach J havde gennem hele ugen sat os op til at vi skulle møde nogle gamle garvede gutter som han selv havde spillet med som knejt i sin tid i Gentofte.

Til stor overraskelse for Coach J viste det sig at det var deres unger vi skulle spille mod. Han fik hurtigt omstillet os til at vi nu skulle straffe rollingerne for denne misgerning - ikke mindst fordi deres hårpragter tilsammen indeholdt væsentligt dax end Coach J’s slikhår. Og det kunne vi selvfølgelig ikke have siddende på os.

Efter at have indtaget diverse smertestillende piller og smurt kroppen ind i voltarén, kamfer, the mm. under kyndig vejledning fra Coach/doktor K, var vi klar til at straffe opkomlingene fra Gentofte. Men under opvarmningen er det som om at pillerne/cremen ikke rigtigt har fået fat i de muskuløse H2 kroppe.

1. sæt

Vi starter en smule nervøst og Gentofte går på med ungdommens naive tro på at man bare skal spille hurtigere, vildere og hårdere – i hvert fald de første 10 bolde. Men daxen er tilsyneladende ikke vandfast, så den glider ned i øjnene på dem, så de ikke kan se hvem der skal serve og hvor de skal stå. Det ender med en forsinkelse af serv, og en efterfølgende opstillingsfejl. Inden de får tørrer øjnene har vi udnyttet chancen og tager sættet på rutinen 25-15.

2. sæt

Voltarénen var desværre holdt op med at virke hos Krede, så undertegnede måtte på banen til starten af 2. sæt. På trods af en shaky start fra os og en stadig ungdommelig naiv tro hos ungerne, om at de stadig kunne spille volley, lykkedes det os at knække ungdommens vovemod midt i sættet, og vi tager endnu engang sættet sikkert hjem 25-16.

3. sæt

Nu mente Coach J at det var tid virkelig at straffe rollingerne, så både ham og Coach K var på banen sammen med det tømmermandsramte tårnhøje helvede fra Nord. Møgungerne havde havde stadigvæk en naiv tro på at det kunne lade sig gøre at ryste heltene, men da McEnroe valgte den sikre løsning at hæve en backspike til undertegnede som blev tampet ned på ½ meteren (med lidt hjalp fra nettet…og til stor jubel fra bænken) var der ikke mere at komme med fra de unge overklasseknøse. Vi knækker igen ungdommens livsmod og tager sættet 25-15.

Generelt var det en kamp, hvor vi mangler en smule i både modtagning og transitionsspil pga sjuskefejl. Men heldigvis var rutinen og fysikken på vores side, hvilket viste sig at blive afgørende mod et meget ungt hold, som nok skal blive til noget, hvis de ellers tør spille volleyball igen. De har i hvert fald alderen med sig…

 

Top!
Top!