KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 31 gæster online.
H1 startede mod Spentrup PDF Udskriv E-mail
15. Oktober 2012
Skrevet af Mini
Herre1 åbnede sæsonen med et nederlag...
1. Kamp i sæsonen var en lang tur på udebane i Randers hvor Spentrup tog imod.. Jeg havde en god fornemmelse inden kampen fordi vi har trænet godt og fået balanceret tingene fint efter tabte af Byron og Prince, men det gik ikke helt som håbet.

Vi starter ellers kampen solidt og både modtagning og angreb flyder så godt at vi har en 4-5 points føring midt i sættet, men mod slutningen forkramper spillet desværre og vi formår ikke at udnytte en 23-21 føring. Spentrup spiller deres eget spil og lukker sættet 26-24.

Vi genfinder desværre aldrig rigtigt vores spil igen efter dette 1. Sæt, og der er helt klart nogle mentale sider af vores præstation vi skal analysere lidt på og gøre bedre. I både 2. Og 3. Sæt er vi stort bagud midt i sættet og selvom vi kommer godt igen mod slutningen virker det som om der mangler tro på egne evner, og vi mangler lederegenskab i disse situationer.
Spentrup får en uheldig skade i slutningen af 3. Sæt som hæmmer deres spil en del, og samtidig træder blandt andre David Bording i karakter på vores hold, hvilket åbner døren til en sætsejr som vi dygtigt udnytter.

Med kampen åben er det op til os selv at gribe chancen, men det virker som om frygten for at tabe chancen for en sejr er større end modet til at vinde og det bliver i sidste ende afgørende. Vi laver nogle personlige fejl hele vejen igennem 4. Sæt og kommer hele tiden bagud med 2-3 points. Spentrup kan lukke kampen tilsidst til en fortjent hjemmesejr, og vi måtte køre den lange tur hjem uden gevinst.

Kampens spiller blev Laust som leverede på et højt og stabilt niveau især i modtagningen. Både Bording og Magius kom ind og gjorde en forskel i det 3. Sæt som vi vinder, og også Mads Gerner bidrager med god energi. Som hold har vi højere forventninger til os selv og det er positivt. Vi skal have bedre flow i vores angrebsspil og så skal vi have endnu flere løsninger, så vi kan udnytte det høje niveau i vores modtagning.

Næste kamp er først om 2 uger ude mod Hvidovre.

Forza KSV

Coach Mini
Top!
Top!