KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 46 gæster online.
Vordingborg VK -KSV PDF Udskriv E-mail
22. Oktober 2012
Tilføjet af Clemens Jensen
 

KSV – Vordingborg VK (d. 20/10-2012)

 

En solskinsrig lørdag drog otte piger og Clemens mod Vordingborg, og det lykkedes minsandten at finde frem på trods af en del usikkerhed omkring Vordingborgs geografiske placering. På vej i bilen blev det konstateret at Vordingborg ligger nr. 1 i rækken, og vi blev hurtigt enige om at enten bestod holdet af en flok unge talentspillere eller også skulle vi stå overfor et såkaldt ”garvet” hold, der har spillet sammen i en evighed. Det viste sig at være sidstnævnte…

 

Vi kommer godt fra start i 1. sæt, idet Lise sender en række stærke server af sted og samtidig fungerer vores angrebsspil supergodt. Vi holder os i front igennem resten af sættet og sikrer os sættet med 25-23.

 

Så er uheldet desværre ude og vores kære libero Marie vrikker om på anklen i starten af 2. sæt, hvilket påvirker vores spil igennem resten af sættet og vi taber det med 25-11.

 

I 3. sæt kommer vi også lidt skidt fra start, men det lykkedes os at indhente 10 point, da vores spil begynder at hænge sammen igen og der kommer styr på modtagningerne. Plus centrene viser deres værd som forsvarsspillere J Desværre når vi ikke lige det sidste stykke, og Vordingborg tager sættet med 25-23. Æv!

 

I 4. sæt bølger stillingen frem og tilbage, men Vordingborg trækker det længste strå og sættet ender med 26-24 til dem.

 

På trods af at kampen lå i Vordingborg, så var der alligevel tilskuere hjemmefra bestående af Fränze og Majs familier, hvilket jo altid er hyggeligt. Plus de to mødre viste total overskud ved at amme imellem sættene..det er multitasking på højt niveau J

 

Det var en rigtig ærgerlig kamp at tabe, da vores spil fungerede godt i store dele af kampen. Men set fra den positive side, så tog vi da et sæt fra dem, som de første i turneringen! Kampens spiller blev Fränze for hendes super smashs og server igennem hele kampen. Holdets nyeste tilkommer Lin fik også ros for hendes gode hæverspil. Kampens detalje gik til Marie, som med ryggen til nettet lavede et forrygende bagger-angreb, som dumper lige ned i spanden foran Vordingborg-spillerne. Sådan!

 
Top!
Top!