KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 25 gæster online.
Kampreferat: Hillerød – H3: 3-1 PDF Udskriv E-mail
24. Oktober 2012
Tilføjet af Axel Wright Larsen

Det var en våd og stormfuld søndag morgen, hvor det der var tilbage af KSVs finest indfandt sig i Hillerød kl. 9 om morgenen. Det er vist det man kalder noget af en udebanefordel...

Grundet seriøst mandefald stillede vi kun med 3 af dem, der havde startet inde i den foregående kamp. En af dem (Ego) var grundet akut center-mangel nød til at forlade sin elskede hæverplads for at støtte lidt op inde i centerblokaden. Derudover havde vi en kantudskifter.

 

Selve kampen var en uskøn gang volley, der i højere grad blev vundet af Hillerøds forsvar, der stod betydeligt bedre på banen end de tordnende angreb.

Med få undtagelser (Nicolai trykkede godt til den på kanten når han fik noget fornuftigt at slå på) kunne de to holds angribere slå skindet af en budding idag, så angrebene blev i højere grad vundet med lop i ’spanden’ end ved at læderet blev tampet i gulvet. Centerspillet, der ellers plejer at være H3s trumfkort producerede ikke mange angrebspoint.

 

Ligesom i sidste kamp lagde vi stærkt ud med at komme bagud 8-0 i første sæt førend vi gik igang med at spille volley. Desværre fik dette forspring lov til at holde hele sættet, som sluttede 25-17 til hjemmeholdet.

 

I andet sæt er vi med fra start. Men vi bliver fanget i et par rotationer, hvor vi har udfald i modtagningerne eller i angrebene. Der var sikkert nogle gange, hvor coach Lerche var fristet til at sætte sig selv på banen. Ellers spiller vi egentlig ganske fornuftigt uden at sætte os rigtigt igennem. Sættet går 25-20 til hjemmeholdet.

 

I tredje sæt starter vi rigtigt fint og Hillerød viser, at de også kan poppe modtagninger, og at de også har svært ved at angribe når de fleste modtagninger ender på 3-meteren. Vi udnytter en del af deres gratisbolde til at trække gevaldigt fra og pludseligt står der 17-24 til KSVs drenge. Så skal den bare køres i hus, men coach Lerche vælger alligevel at tage en timeout, da Hillerød er nået op på 24-24. Det var en god ide, og vi kører derefter sættet ”sikkert” hjem 24-26.

 

Med den ballast, at vi rent faktisk kan spille volley, går vi derefter ind til 4. sæt allerede med tankerne rettet mod det ”uundgåelige” 5. sæt. Vi har bare lige glemt at fortælle Hillerød, at de skal smide sættet, så vi kan komme igang med det afgørende sæt, og da vi selv har efterladt hovederne andet steds, bliver sættet en gentagelse af 2. sæt – 25-20 til Hillerød.

 

Det var et ærgerligt nederlag mod et hold, som vi havde slået hvis vi havde stillet med et fuldt hold. Der var dog også positive takter at spore. Modtagningerne, slag-forsvaret og gratis-fremspilningerne så alle betydeligt bedre ud i denne kamp end i sidste kamp.

 

Af spillere, der skal fremhæves efter en trist kamp er Nicolai, der kæmpede rigtigt godt for sagen med fine modtagninger, et godt tag i de lange bolde og gode, fornuftige angreb. Johannes skal også fremhæves for hans rolige og sikre spil, da han kom på banen.

At Ego blev kåret som kampens spiller og dermed fik fornøjelsen at skrive om en trist, våd efterårsdag i Nordsjælland, hvor holdet nok hellere ville være blevet et par timer længere under dynen, skyldes ikke en stor angrebseffektivitet. Fik blokeret en del Hillerødspillere (som så bare loppede i stedet L) og slået en hel del backspikes.

Men det skyldes nok primært, at jeg fik kommanderet en hel del rundt med de af holdkammeraterne, der endnu ikke har fundet sig helt til rette i 2-hæversystemet.

Axe

Top!
Top!