KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 37 gæster online.
Holbæk er vel også en slags "på landet"? PDF Udskriv E-mail
11. November 2012
Tilføjet af JLee
D2 på udebane mod Holbæk VK
Efter sidste uges store optur med en overraskende sejr over "rækkens suverænt bedste hold", skulle der følges op på succesen mod Holbæk VK. En del af pigerne havde tidligere spillet mod Holbæk og kunne fortælle, at de var gamle og knap så mobile (sådan synes jeg altid, det er når, man skal langt væk og spille...). Desværre må D2 denne dag stille med et lidt amputeret hold, godt nok med dobbelt op på hævere og diagonaler, men kun med single coverage på alle andre positioner. For at gøre ondt værre, bliver man vækket af en noget sløj Miranda, der er blevet syg og derfor må melde afbud kun et par timer før kampstart. Vores far skal selv spille kamp, og vores mor er i Stockholm og kan ikke nå hjem og coache os, så vores anfører, Anne er i dagens anledning udnævnt til spillende træner. I sidste øjeblik er det lykkedes at skaffe kørsel både ud og hjem til alle. Undertegnede skal køre med Anne, forklarer hende situationens alvor og henstiller til, at vi ringer til Astrid, som til alt held bor på vejen mod Holbæk. Astrid har ikke regnet med at skulle spille, og møder os derfor straight-out-of-bed, men er klar på at træde til, såfremt vi kan skaffe en kop kaffe. Som sagt, så gjort, og vi sætter kursen mod hallen i Holbæk. På trods af forsinkelsen og et enkelt fejlvalg i en rundkørsel, når vi frem til mødetidspunktet - ikke mindst takket være Annes liiidt tunge speederfod...

Nå, men holdet sættes hurtigt ind i situationen, og vi gør klar til kamp. Alle er enige om, at vi skal rette op på nogle fejl fra de seneste kampe og sørge for at kæmpe om hver en bold. Der skal sikres fra start, og aftalerne skal holdes. Ingen må fiske, og alle skal løbe efter de løse bolde. Og som alle ved, starter et godt angreb med en god modtagning, noget som desværre har været en mangelvare i vores kampe indtil nu. Men det skal der laves om på fra start!

SÅ! Kampen fløjtes i gang, og første sæt bliver en noget ujævn affære, hvor begge hold scorer points i stimer. I starten har vi som sædvanligt lidt problemer i modtagningen, men vi lægger ligeledes pres på dem i vores serv, hvor både Anne og Katrine giver den gas i deres første serverotation. Ved omkring ti points til modstanderen begynder vi at få styr på modtagningerne, men dette lægger tilsyneladende et vist pres på vores angribere, som på skift tyrer bolden langt ud af banen. Rigtigt ærgerligt! Til gengæld har vi jo vores servepres og får hurtigt justeret blokaderne, så forsvaret har noget at stille sig efter. Maria S, som altid er garant for god fight i forsvarsspillet, viser vejen, og vi andre kaster os rundt på gulvet efter alle løse bolde. Desværre gør vi det en smule svært for os selv ved at fiske i blokken... Alt i alt udmønter det sig i et ganske tæt sæt, som vi taber knebent 22-25.

I andet sæt er vi enige om at fortsætte de gode takter i modtagning og forsvar, samtidig med at aftalerne skal holdes, så blokadespillerne blokerer og så ellers stoler på, at vi andre er på plads bag dem. Det virker faktisk bedre, og vi kæmper, kommunikerer og kaster os rigtigt godt. Ved stillingen 6-6 foretager kaptajn Anne en hæver/diagonaldobbeltudskiftning, som bringer Rebecca og Maria D i spil. Begge gør det upåklageligt, men desværre er marginalerne ikke på vores side, og vi taber mange af de lange dueller. Ved stillingen 9-18 skifter vi Mika og Maria S ind igen. D2 råder over en masse hard-hitters i angrebet, men når vi vælger at lobbe, vinder vi pointet stort set hver gang. Desværre holder vi ikke fast i denne angrebsvariant, og da Holbæk spiller godt forsvar og også formår at sætte nogle velovervejede angreb ind, lykkes det ikke at få vendt skuden. Sætcifrene på 12-25 er ikke repræsentative for den fight og vilje, som D2 lægger for dagen, men faktum er, at vi nu er bagud 0-2.

Så gælder det! Halleli, som ellers spillede en pragtkamp mod LGV og blev kampens spiller, rammer ikke helt topniveauet i denne kamp, og Maria D sættes ind på en noget uvant kantposition fra tredje sæts start. Maria D og undertegnede har siden sidste sæson på D3 haft en supergodt forsvarssamarbejde, men det er nu noget andet at dække baglinjen end etteren - særligt, når D2 spiller med omvendt forsvarsopstilling i forhold til hvad vi var vant til på D3. Dette giver desværre en smule uro i forsvaret, og Maria har ikke helt overskud til at yde sit bedste i angrebet. Hun kæmper ellers godt, og vi fortsætter princippet med, at der minimum er to spillere, der kaster sig efter alle bolde. Det til trods ser kaptajn Anne sig nødsaget til at ryste posen ved stillingen 11-14. Rebecca, som jo er et af landets store dommerhåb, har været nødt til at forlade kampen for at køre til Lyngby og dømme en ligakamp, og dermed er der kun Halleli tilbage på bænken. Til gengæld har hun fået fornyet energi og mod på spillet, da hun kommer ind i stedet for en noget mentalt udmattet Maria D (supergodt kæmpet, ellers!). Med rigtig gode modtagninger lykkes det os at holde Holbæk nede på at serve maks to gange i træk, men vi formår heller ikke selv at score flere points i egen serv. og til slut må vi ses os besejret med 23-25 i tredje sæt.

ØV! Efter kampen har vi en rigtig god og konstruktiv snak om, at vi skal være bedre til at holde fast i vores småjusteringer en hel kamp igennem. Det lykkes i blokadespillet, men vores angreb har som nævnt tendens til at vende tilbage til de lange, hårde slag, og det er ærgerligt, når vi nu henter points på stort set alle lobs. Vores modtagninger har længe været et svagt punkt, men i denne kamp sidder de faktisk ganske godt det meste af kampen. Dette burde nok have udmøntet sig i flere centerangreb, men det er som om, vi nu har vænnet os til, at gå med kantangrebet hver gang. På den positive side noterer vi os, at alle aftaler blev holdt fra midten af første sæt, og at vi virkelig kæmper hele vejen igennem. Masser af gode pointer, som vi er enige om, at vi skal holde in mente fremadrettet. Vi er også enige om, at vi taber, fordi en masse faktorer går imod os på dagen. HVIS nu vi havde haft vores far med på bænken til at fastholde de taktiske justeringer... HVIS nu vi havde haft bare een udskifter mere.... HVIS nu.... Men sådan var det nu engang ikke, og vi er enige om, at returkampen på hjemmebane bare SKAL vindes!

Afstemningen om kampens spiller bliver en tæt affære, og næsten alle modtager en eller flere stemmer. Det bliver dog kaptajn Anne, der velfortjent løber med æren. Anne er nok den, der set over hele sæsonen har fået flest stemmer uden dog at vinde titlen, men i dag får hun den, fordi hun viser ekstra overskud ved at holde kommunikation med dommerne, styre udskiftningerne og tage nogle vigtige timeouts samtidig med, at hun formår at holde fokus på sit eget spil på banen. Den brede fordeling af stemmer taler desuden sit tydelige sprog om en kamp, hvor hele holdet har gjort det godt. Vi håber at de gode takter kan fortsætte, så vi snart kan komme med KSV på landet - på den fede måde - igen.

/Julie

Sidst opdateret 11. November 2012
Top!
Top!