KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 22 gæster online.
kv61 - D1 PDF Udskriv E-mail
15. November 2012
Skrevet af Ea

Dagen er søndag og vi skal spille imod lokalrivalerne kv61, samme hjemmebane som os - så der var allerede fra start lagt op til et spændende lokalopgør.

1. Sæt
Starter med en ekstra udfordring. Vores træner synes ikke vi skulle være for meget ovenpå;-) og derfor blev der byttede om på kant og center spiller, hvilket gav let forvirring til at starte med. Vi fik dog spillet stabilt men med nogen kommunikationsfejl og taber sættet 17-25

2. Sæt
Vi kommer bagud fra starten. Får ikke helt afgjort alle vores bold, men så får vi fundet rytmen og med godt servepres og skarpe angreb vinder vi sættet 22-25

3. Sæt 
Et meget velspillet sæt fra vores side, hvor alt nærmest lykkes og kv61 aldrig rigtig fik chancen. Vi vinder 15-25 med god selvtillid at gå til pause på.

4. Sæt 
Trods vores velspillet 3. sæt, god gejst fra sidste sæt og med mulighed for at lukke kampen, falder vores spil lidt fra hinanden og på trods af at vi var totalt ovenpå i 3. fik vi aldrig rigtig fod på 4. sæt som kv61 vandt 25-13.

5. Sæt
Lidt usikkert spil fra begge hold som starte med en servefejl hver. KV61 kommer dog bedst fra start og vi bytter vist ved stillingen 8-4 til dem. Men så skruer vi bissen på og med nogle gode server, god forsvars figth og kloge angreb hiver vi 5. sæt hjem 11-15!

Flere spillede en rigtig god kamp men undertegnet løb af med titlen som kampens spiller for stabile modtagninger og godt angrebsspil, tak for det tøser og tak fordi vi bevaret roen og hev 5. Sæt hjem:-)

1-2-3 Dominate!

Top!
Top!