KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 38 gæster online.
D1: 1-2-3 Dominate PDF Udskriv E-mail
15. November 2012
Skrevet af Pernille

Søndag skulle kampen om 3.pladsen i 1.div øst stå i Idrætshuset. D1 var mødt talstærkt op med hele 8 spillere klar til kamp, og nu skulle Amager have at føle hvordan man virkelig spiller volley.

 

Efter en god opvarmning er alle klar til første fløjt og vi kommer godt fra start helt som planlagt med en føring på 4-1, derefter begynder planen at vakle lidt og Amager får overtaget momentum. Ved stillingen 10-21 (til Amager) kommer Ea tilbage på banen og får sendt 8 gode server af sted og vi er tilbage i sættet. Desværre er det lidt for sent vi kommer i gang og vi må afgive sættet med 24-36.

I tredje sæt er er vi opsatte på at få vendt kampen, det kan jo umuligt passe at Amager skal stjæle sejren. Men det er lidt som om tanke og handling ikke følges ad denne dag og igen kommer vi bagud. Fejt og vilje gør at vi får kæmpet os tilbage i sættet, men må desværre se det og kampen gå til amager med cifrene 27-29.

 

Alt i alt en kamp hvor de sidste 10% ikke fungerede på vores side og hvor holdspillet haltede lidt. Næste kamp er mod team Køge, som er suverænt tophold, så der skal strammes gevaldigt op for at hive sejren hjem i den kamp.


Sidst opdateret 18. November 2012
Top!
Top!