KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 46 gæster online.
KSV3 – Hvidovre VK3 - Critical Blackout PDF Udskriv E-mail
17. November 2012
Tilføjet af Rasmus F

Kamp referat for KSV3 – Hvidovre VK3

Efter en lidt sløj sæsonstart med blandede oplevelser var der store forventninger til kampen mod Hvidovre på hjemmebane i korsgadehallen. Størstedelen af holdet havde ikke tømmermænd hvilket generelt opfattes som et meget positivt tegn. Første indtryk af af modstanderholdet var præget af at samtlige af deres spillere ville sænke vores gennemsnitsalder væsentligt. Det skal man selvfølgelig ikke lade sig påvirke af og træner Pernille påpegede klogt at vi som sædvanligt skulle holde fokus på vores side af nettet! Det giver nemlig god mening da det ofte medfører point til modstanderen hvis man går over på den anden side. Blandt spillerne bredte der sig dog en stille følelse af at dem her taber vi bare ikke til.

Efter intens opvarmning begyndte vi på første sæt hvor vi naturligvis benyttede os af vores signaturstrategi; en nervøs omgang servemodtagninger for lige at give modstanderen et forspring! Det så ud til at virke og efter lidt tid kom der faktisk godt gang i angreb og modstanderen begyndte også at lave fejl. På trods af at vi kom nogenlunde igang fik vi aldrig rigtigt truet dem og på trods af deres alder lagde de et fornuftigt servepres på os. Sættet endte 25-21 til Hvidovre hvilket egentlig kan tilskrives vores nervøse start. Måske på tide at ændre kampstartsstrategi?

Næste sæt blev noget tættere hvor Hvidovre fik etableret et forspring igennem det meste af sættet, men langsomt begynder vores blokader og rutine at sætte sig igennem. I angrebet laver vi generelt færre fejl og får sat nogle gode slag ind både fra kant, Kristoffer og Nicolai, og center, Mathias og undertegnede. Til sidst i sættet virker Hvidovre som om de forstår at deres angreb ikke kan bryde igennem vores solide blokader og istedet påbegynder de en storstilet loppe-strategi. Snedigt! I sidste ende nytter det dem ikke og vi tager sættet i en spændende afslutning – 29-27. Blandt tilskuerne breder den gode stemning sig!

I tredje sæt føler vi os meget ovenpå fra starten. Simon er kommet ind og går straks igang med en vanvittig serveserie som Hvidovre kun kan måbe over. Deres modtagninger flyver rundt og må gribes af hujende tilskuere. Hvidovres træner viser åbenlyst sin frustration og lader det gå ud over delvist dommerne og hans egne ynglinge. De unges anfører skal dog have ros for at ignorere sin træner og nøjes med at motivere sine medspillere. På vores egen side af nettet sker der også underlige ting. For midt i den meget pludselige selvtillid dukker en snigende tvivl op. Stillingen er 18-4 og sådan et sæt kan ikke tabes. Eller kan det? Det virker som om spillerne tænker grundigt over dette spørgsmål og det er nok ikke den bedste ide midt i en volley kamp. Hvidovre spillerne lader til at have fået øje på tvivlen i vores øjne og påbegynder et overnaturligt comeback. KSV spillerne er på den anden side blevet helt nysgerrige ved tanken om at det måske kan lade sig gøre at tabe på trods af et forspring på 14 point, i hvert fald stoppes alt konstruktiv samspil og efter lidt tid står der 24-24. Herefter opstår en underlig og forvirrende situation. Alt bliver mørkt i hallen og spillet foregår som i en tåge. Forfatteren af dette kampreferat kan simpelthen ikke genkalde sig resten af kampen, men får senere at vide at endnu et nederlag er en realitet.

For detaljer om 4. sæt henvises til http://resultater.volleyball.dk/tms/Turneringer-og-resultater/Kamp-Information.aspx?KampId=4206.

En meget mærkelig kamp og et bittert nederlag til endnu et hold vi med rette bør kunne slå hvis vi undgår at ramme bundniveau i kritiske tidspunkter af kampen.

Tak for kampen alligevel!

Rasmus F 

 

Top!
Top!