KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 36 gæster online.
H1: Sæsonens første hjemmebanekamp PDF Udskriv E-mail
18. November 2012
Skrevet af Michael Jensen
Første hjemmekamp resulterede i sæsonens første sejr.
 
Eliteherrene spillede søndag eftermiddag deres første hjemmekamp i sæsonen og klubbens flagskib viste fine takter med en velspillet og sikker 3-1 sejr over Amager.
Kampen bølgede frem og tilbage i både 1. og 2. sæt, men i begge tilfælde var det vi dygtige til at slutte stærkt af og score points i egen serv, hvilket grundlagde en god 2-0 føring. Desværre kom vi for langsomt ud til 3. sæt og Amager lagde et højere tryk på vores servemodtagning og det gav dem en tidlig føring vi desværre aldrig fik hentet igen. Amager tog 3. sæt sikkert, omend vi havde en fornemmelse af at vi selv kunne afgøre vores skæbne.
 
Vi kommer ud til 4. sæt og får en lynstart på sættet med en hurtig 5-1 føring. Amager kommer sig aldrig og vi formår at holde et højt tryk i serven samtidig med at vores blokspil og transitionsspil fungerede virkelig godt, og ved 18-8 kunne vi få sat det meste af bænken i spil også.
En sikker sejr i 4. sæt og dermed 3-1 i sæt. 3 point på kontoen og de luner i en række der er meget tæt i kampen om at komme i top6 hvilket giver en slutspilsplads.
 
Hele holdet ydede en flot indsats og vi fik leveret på det niveau vi ønskede. Specielt angrebet var godt kørende og flere spillere bød ind med flotte slag og smarte lops, og Mads Hoffman spillede sin bedste kamp i år med flot spilfordeling og et stabilt tempo kampen igennem.
I modtagningen har vi stadig plads til forbedringer, men vi udviste god disciplin og viljestyrke hvilket er et godt fundament når man forsøger at blive bedre.
 
Kampens spiller blev Jørgen med 5 stemmer foran Boye med 4. Kampens topscorer blev i øvrigt også de to med 14point hver i angrebet, og Riisgaard fulgte op med 10point. I blokspillet var det Tune der markerede sig mest mens serveprisen gik til Boye der igen idag fik lagt et højt tryk på modstanderen.
 
Næste kamp bliver allerede nu på onsdag hvor Gentofte kommer på besøg. En modstander der hører til i toppen af rækken og som endnu ikke har tabt i år...!
 
Stor tak til alle de frivillige der hjalp til omkring kampen, og tak til publikum for god stemning i hallen.
 
Mini
Top!
Top!