KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 34 gæster online.
Som at rive et plaster af PDF Udskriv E-mail
18. November 2012
Tilføjet af Clemens Jensen

- Hurtigt og smertefuldt.

Det er den bedste beskrivelse af kampen mod Himmelev VK, som jeg lige kan finde. Vi (KSV D3) mødte dem søndag d. 4. november på udebane. Under opvarmningen var humøret højt og optimismen at finde til trods for at vi var oppe mod puljens nr. 2. Dette blev dog pludseligt ændret da Maj under den sidste del af smashopvarmningen vred om på sin ankel, og måtte krybe ud på sidelinjen – så var en center/reserve kant ude, og vi var nu kun 7 spillere.

Kampen bar præg af at vi i høj grad manglede vores gode liberoer, som begge måtte melde afbud til kampen. Vores forsvar kæmpede hårdt for alle bolde især Kirsten og Kirstine klarede det super godt, men vi blev gang på gang ”outsmarted” af de mere rutinerede spillere fra Himmelev. De pillede det meste i forsvaret, og vi var simpelthen ikke gode nok til at holde angrebspresset. Det var ikke fordi at Himmelev bare tævede boldene i gulvet, for vi lavede selv de fleste fejl.

I de første to sæt holdt vi troen og modet oppe, og bl.a. Kirstine servede nogle hardcore bolde. Kirstens blokader og Lones angreb gav nogle gode point, men da også vores servepres begyndte at falde havde vi tabt kampen.

Det endte 25-14, 25-19 og 25-11 til Himmelev VK, og kampen tog i alt 1 time og 9 min. Kampens spiller blev Eva for gode angreb og god gejst J Og kampens detalje blev delt mellem Kirsten og Kirstine, med Linneas gode blok og Majs forstuvede fod som ”runner up”.

Top!
Top!