KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 36 gæster online.
Tvooo Trreee hep hep klap klap hep hep klap klap PDF Udskriv E-mail
22. November 2012
Tilføjet af Katrine Høft

Tvooo Trreee hep hep klap klap hep hep klap klap

Dette var kampen hvor irriterende kampråb fra Lynge/Uggeløse pinefuldt kimede i hovedet flere timer efter, det var også kampen hvor dommere med træsko (klip klap snik snak) dømte noget så skrækkeligt og D2 bare ikke levede op til det, de kan!

Vores libero Julie har været så venlig at ligge hele kampen ud på Youtube, så man jo rigtig har fået fornøjelsen af at se kampen igen og derfor kan skrive et referat af kampen, så præcist og nøjagtigt som muligt. So here it goes.


Statistik .- med udgangspunkt i fejlene, måske ikke så konstruktivt:

Opstillingsfejl: 1

Netfejl: 3

Overtrådt: 3

Smash ind i nettet: cirka 12

Servefejl: 7

Fejl fra dommerne: Puh ha!

 

Det jeg får ud af, at se vores kamp igen er, at vi desværre laver en del fejl. Vi har svært ved at spille forsvar på deres kedelige slat slag, som ligger lige bag tremeteren.

LUV når de skøreste bolde med en arm ude i luften  - bom bom vi løber lige ind i hinanden og så skal bolden nok komme over nettet og den taktik virker.

Sprællemændene er over det hele og det er svært at vinde vores angreb, selvom der er mange gode hårdtslående angreb.

 

Nu kommer det positive:

Vi er dog heller ikke passive i vores forsvar. Videoen viser flere gange Anne og Maria S flyve hen af banen for at nå korte og lange bolde.

Derudover kæmper vi også indimellem så meget for bolden, at man tit kan finde en mindre bunke af spillere inden på midten af banen, hvor spillere har kastet sig efter bolden.

Oppe ved nettet er Miranda klar og opmærksom og får sat nogle rigtig gode blokader.

Lisa vores anden tyske hæver (åh hævere er populære i Tyskland) får sin debut og spiller dejligt stabilt og roligt.

Vi vinder rigtig meget på vores korte lobs i gryden og lige over blokaden. Vi vinder faktisk boldene næsten hver gang, så måske skal vi blive bedre til at huske at fortsætte med at gøre det, der fungerer.

 

Nu til kampens spiller:

Julie bliver kampens spiller for sin gode modtagninger og fremspil. Hun dominerer på banen og man er aldrig i tvivl om, at hun er der. Selv da man ser kampen igen, må man jo sige, at det er meget velfortjent, Julie.

Og jeg er et meget troværdigt vidne, da man som center lægger mærke til, når modtagningerne ligger godt -  denne kamp toppede med centerhævninger!

 

Hov vi tabte, hvis nogen skulle være i tvivl.

Top!
Top!