KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 19 gæster online.
KSV2 vs. Næstved PDF Udskriv E-mail
30. November 2012
Tilføjet af Maria Dehnhardt

Lad det være sagt med det samme. Det startede godt….

Det er en dejlig søndag formiddag, og KSV er klar til kamp. Efter en koncentreret opvarmning og en lille fordel til KSV i smashopvarmningen, var vi klar til at sende Næstved til de evige øde marker, de var kommet fra.

Vi starter godt og disciplineret, holder vores aftaler og presser dem så meget i serven, at de har svært ved at få modtagningen op til centerangreb, som var deres klart stærkeste kort. På vores side fungerer både forsvar og angreb, så vi sejler sikkert i havn med 1. sæt 25-20

Vi starter 2. sæt med at hænge lidt bagefter, men kommer op og følges ad helt til sætafslutning. Vores aftaler overholder vi ikke nær så godt som i 1. sæt og Næstved får gang i centerangrebet, som vi har svært ved at dæmme op for. Vi når først til 25, men de når først til 27, så derfor tager Næstved snævert 2. sæt 27-25.

Når 3. sæt, hvad har du til os? Næstved er kommet i omdrejninger og vi sejler desværre lidt ud af kurs i dette sæt. De lækre server vi ellers havde disket op med var nuNæstveds es, så nu var det i stedet os der havde svært ved at komme helt frem til nettet og få afgjort bolden. Samtidig var Næstved nu også begyndt at slå til på kanten, så vi havde svært ved at holde forsvaret og aftalerne, blokaderne imellem. Næstved løber også med 3. sæt 25-18.

Nåh, så var der ikke så mange andre muligheder end at vinde 4. sæt, og det starter også ok for os. Vi følges ad indtil ca. 11-12, så finder Næstved en superserver frem, og løber fra os til stillingen 20-12. Så var gode råd dyre og vi måtte give fortabt. Næstved tager sættet og kampen med 25-15, av av.

Der var mange med i opløbet om at blive kampens spiller, men jeg mener at Annes solide spil gav hende sejren.

//Maria D

Top!
Top!