KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 40 gæster online.
Liga herrerne sigter efter sæsonens 2. sejr denne Søndag PDF Udskriv E-mail
30. November 2012
Tilføjet af Coach Minios

Søndag d. 2. December drager herrerne til Holte i forsøget på at hive 3 vigtige point med hjem.. De seneste 3 kampe har holdet haft det hårdt mod ligaens absolutte top og det er derfor vigtigt at komme tilbage på sporet rent pointmæssigt hvis ikke holdet skal hægtes af inden julepausen.

Holte er efter en sløj sæsonstart kommet igang med sejr over hhv. Spentrup og Amager og det bliver ikke nemt for vores egne drenge at hive en sejr hjem mod et Holtehold fyldt med selvtillid. Afgørende for kampen bliver det at vi formår at få lagt vores sædvanlige servepres så vi kan få nogle lettere løsninger i blokadespillet. Vi har arbejdet en del med vores forsvarsspil så jeg forventer at vi får nogle muligheder for at lave point i transitionsspillet, men Holte har nogle høje drenge og deres blokspil har også set skarpt ud.

Vores egen Mads Hoffman har følgende kommentarer til kampen:

"Jeg tror helt sikkert på at vi kan slå Holte. Vi plejer altid at have tætte kampe mod Holte, hvor det er marginaler der afgøre hvem der vinder. Det vigtigste er at vise at man vil vinde og blive ved med det selv om vi laver fejl. Holte kan gå helt ned, hvis man først får det mentale overskud. Holdet afhænger fuldstændig af Andy og ham kan man godt få styr på. Det sekund Andy bliver sat ud af spillet, mister resten af holdet troen og niveauet.

Jeg håber at se en trodsreaktion fra holdet på søndag. Jeg mener at vi kan kæmpe os til en sejr, men det kræver at alle er med på det. Jeg har selv tænkt mig at gå forrest med hensyn til dette.

Kampen er den nøglekamp, det kan give os rygstødet til at slå Aalborg på udebane næste weekend og så kan alt ske imod et Hvidovrehold der helt sikker vil undervurdere os.

Rent taktisk tænker jeg at bruge Riis så meget som muligt. Især når jeg er ude af nettet. Jeg ved præcis hvor jeg har ham, hvilket jeg også syns fungerede godt mod Middelfart hvor det kun var super forsvar gjorde at det ikke også gav point hver gang.

Jeg kender Leo fra sidste sæson og så hans gode kamp i Spentrup, men jeg frygter ham ikke.”

Forza KSV

 

Sidst opdateret 01. December 2012
Top!
Top!