KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 22 gæster online.
D1 på en tur til Rødovre: BRH - KSV PDF Udskriv E-mail
09. December 2012
Tilføjet af Helle Kofoed

Brøndby – KSV 3-2

 

 

 

25-18, 27-29, 20-25, 25-10, 17-15

 
 

På den første dag i julemåneden tog D1 til Rødovre for at spille mod Brøndby, som også hedder BRH. Det er i øvrigt en forkortelse, jeg slet ikke forstår, og jeg har slået det op, og det er fordi Brøndby har et samarbejde med Rødovre. Det forklarer jo det hele.

  

Anyways, da den 1. december tilfældigvis også var en lørdag, var det jo oplagt at følge kampen op med en holdjulefrokost. Så vi var ekstra opsatte på en sejr, der kunne skabe grobund for en god fest.

  

Hele bruttotruppen på 10 mand (!) var med til kamp, så der var lagt i kakkelovnen som man siger. Men før vi kunne komme i gang skal man jo klæde om. Og det viste sig at være en stor udfordring, fordi Krogh havde glemt halvdelen af sit spilletøj og Pernille havde glemt det udstyr, som navnlig liberoen har svært ved at undvære, nemlig knæbeskyttere. Mini, som var dagens coach, fik hevet kastanjerne ud af ilden med en lyntur tilbage til byen, og så var vi også klar.

  

BRH-spillerne er meget unge og meget teknisk dygtige. Deres hæver er svær at læse, og der kom mange dybe og hårde slag, særligt diagonalt i banen fra kanterne. Det vandt Brøndby mange points på, og tog 1. sæt relativt ubesværet 25-18. I andet og tredje sæt fik vi mere gang i forsvaret og angrebene også bedre. Mette fordelte spillet rigtig godt, og navnlig Sophie og Mathilde vandt mange af deres angreb. Vi blev lidt for tilbageholdende, når sættet skulle afgøres, og andet sæt får vi trukket helt til 29-27 på trods af flere sætbolde, som vi får smidt væk fordi vi er for forsigtige.

  

I fjerde sæt ved jeg ikke hvad vi lavede. Vi tabte i hvert fald 25-10.

  

I femte sæt kom vi lidt skidt fra start, men kom hurtigt efter det, og fik 3 matchbolde med en føring på 14-11. Alligevel formåede vi ikke at hive sejren hjem, og taber kampen 17-15. Det var virkelig ærgerligt, at vi ikke formåede at lukke kampen af, så fra nu af har fokus skiftet fra dominate til TERMINATE!

  

PS: Det var en dejlig fest. Tak til H2 for at lukke os ind til deres fest i de senere timer (for jeg tror ikke, vi blev ægte inviteret. Det forstår man jo ikke).

  

DILDO, KEEP YOUR EYES ON THE BALLS!!

Top!
Top!