KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 49 gæster online.
Tågen letter og der er lys forude for H3!!! PDF Udskriv E-mail
09. December 2012
Tilføjet af Rasmus Frydendal
Dagen starter som en typisk november søndag med masser af regn, manden med tøjet (Mathias) kommer naturligvis lidt sent og umiddelbart tyder intet på at det skal blive en af de helt store dage for H3. En vigtig beslutning er dog taget! Vores mærkværdige kampråb 1-2-3 HEST – er blevet udskiftet med et skræmmende og brutalt 1-2-3 SMADR!!! Dette skal vise sig at spille en stor rolle. I første sæt starter kampen tæt, men VLI.3 får etableret et smalt forspring og er foran det meste af tiden. Dog aldrig med mere en 2-3 point. Der er lidt forvirring omkring vores opstilling, men i sidste ende ingen fejl dømt! Gejst har vi masser af, især i kraft af det nye kampråb der ser ud til inspirere i stor stil. Til sidst i sættet viser vi vilje og henter VLI’s smalle forspring. Vi vinder sættet 28-26.

Andet sæt starter godt og vi bygger videre på det vundne sæt. Stille og roligt opbygger vi en god mængde selvtillid i både slag og parader. Gejsten fortsætter og i modsætning til andre kampe er der ikke de store udsving eller fejlstimer. Sættet domineres af utroligt få fejl, stærke kantslag og modstanderne virker efterhånden en anelse ideforladte. Centerspillet kommer også igang med gode blokader især og nogle taktiske 3’er meldinger. Sættet hives hjem med 25-18.

I tredje sæt er vi fulde af selvtillid og kommer hurtigt foran. De gode takter fra 1. sæt fortsætter og modstanderne kan ikke finde løsninger. Det kritiske øjeblik indtræffer som vi nærmer os en 18-4 føring! Axel bemærker at dette, som alle ved, er verdens farligste føring og vi undgår den derfor snedigt ved at forære et par point til VLI! Som en sidste geni streg fra coach Jesper sættes Kristoffer ind som taktisk serve matchup og kampen lukkes naturligvis. Sidste serv er så kraftfuld at modstanderen nærmest i resignation laver en selvmordshævning til vores centerplads, som undertegnede taknemmeligt tager imod. Sættet vindes 25-10!

Første sejr er i hus og så kan der synges KSV-sang i triumf!!! Herefter åbnes den længe ventede champagne. Tak for kampen drenge.

Rasmus 

Top!
Top!