KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 33 gæster online.
KSV.H3 – PAN PDF Udskriv E-mail
09. Januar 2013
Tilføjet af Axel Larsen

KSVs unge løver dukkede op til kamp efter én træning i det nye år, hvor der var blevet svedt mere sylte, risalamande og alkohol ud end man skulle tro var muligt. Der til skal vi slet ikke snakke om mængden af popkorn, forfejlede fremspil og angrebsfejl. Der var blevet lagt en ny flaske bobler (ikke Asti denne gang) i trøjetasken, og alle Korsgadehallens ællevilde tifosis var 100% på KSVs side, så vi håbede på en forbedring over hele linien…

PAN stillede op uden kvalificerede angreb og blokader. Men til gengæld med en næsten magisk evne til at kæmpe bolde op igen. De prøvede også at forvirre os ved at bruge spansk som kampsprog, men det lod KSVs unge kosmopolitter sig heldigvis ikke gå på af.

Det første sæt startede med et klassisk H3-udfald. Heldigvis blev hullet aldrig på mere end et par point, som vi hurtigt fik hentet ind igen, da vi fik styr på nerverne (og julesulet). Andre hold havde nok straffet vores svingende niveau meget hårdere. Efter en tæt start får vi styr på spillet og et solidt forspring. Da vi fik slået hul betød det, at vi kunne spille mere frit og derfor øge servepresset, hvilket gav sig til udtryk i nogle gode servestimer. Bla. Simon virkede indstillet på at vinde kampen på egen hånd. Henrik var Darth Vader genfødt oppe ved nettet, og sendte PAN til sætpause med en ornli’ syg kill-block til stillingen 25-14.

Andet sæt startede meget som det første. Coach Jesper har skiftet lidt ud, så vi havde en ny kant og hæver på banen (NB! vi spiller 2 hæver system). Vi får også denne gang relativt hurtigt lavet et hul på 5 point, men trækker ikke helt så meget fra, da vi oplever en del fjollede boldtab. Ego fik lov til at afgøre 2. sæt med maner med en tyrebold til 25-19.

I tredje sæt er vi på fra start og lukker slet ikke PAN ind i kampen, som nu var blevet en ren formsag. Rasmus lukkede 3. sæt med et smukt spring servees helt nede i 5. hjørnet til stillingen 25-10.

Der var rigtigt mange, der bød sig til i kampen, og der blev kæmpet forbilledligt for alle bolde. Centrene var gode til at få bragt sig selv i spil med ’3’ meldinger, selvom der skulle en ny mand ind og hæve 2. bolden. Så skal de bare også lige have lært, at det er sjovt at slå centerguf-bolde. Stoffer og Nick arbejdede godt i forsvaret, lagde et dejlig tungt angrebstryk ude fra 1’er kanten, samt kaldte godt ind på back spikes.

Kampens detalje må gå til Nick, der med udsøgt teknik samt rutine valgte en ny og opfindsom måde at besejre en velplaceret dobbelblokade. Han slog simpelthen bolden hårdt ind på netkanten, så bolden tog et koket lille hop henover de udstrakte hænder og landede ½m bag blokaden J

Ego nød personligt godt af PANs mangelfulde blokader og anfører, der efter 10 hårde angreb i træk havde gennemskuet mig og insisterede på at ’ham den høje på kanten lobber’. Han kendte åbenbart ikke mit motto: ”Det er ik’ volley hvis det ik’ siger bang!”

Hvor langt det bærer i den indeværende sæson bliver spændende. Vi har en god bredde på alle pladser, og bør derfor altid kunne stille med et slagkraftigt mandskab, så succes afhænger i høj grad af hvilken fokus vi dukker op med til kampene. I efterårssæsonen kørte vi de fleste hold over når vi holdt vores niveau, men vi havde også perioder vi slet ikke var klar på banen.

Umiddelbart kan vores angreb fint matche et 2.div. holds, men vi desværre stadig en tendens til at kigge lidt for meget volley i forsvaret, og fremspillene på gratis og semi-gratis bolde mangler stadig en del kvalitet.

Vores fokus i forårssæsonen må nødvendigvis være mere stabilitet og fokus.

2-3-Smadr!!!

Axe

Top!
Top!