KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 19 gæster online.
A game to remember vs Holte PDF Udskriv E-mail
13. Januar 2013
Skrevet af David Hansson

8 velforberedte krigere og en energisk træner ankom til Holte
for at spille en kamp, der var forudbestemt til at efterlade et evigt aftryk i volleyballens store historiebøger.

3 drenge cyklede fra Holte station, mens en yderst venlig Axel eskorterede resten af holdet i sin cruisekaret, hvor undertegnet følte sig som en konge på passagersædet, mens fire gutter sad lårene af hinanden på bagsædet.

Spillet satte igang, og KSV udviste intens og skarp præstation - første sæt tegnede til at blive tæt løb. Velplaceret blokkere og veladresserede afleveringer viste sig at være nøglen til den succes, der bragte første sæt i hus med fremragende marginal.

Holte indså dog, afklarede efter det tabte sæt, at deres forsvar savnede oprustning og formåede at komme stærkt tilbage og vandt derved både andet og tredje sæt med små marginaler.

Startskudet lød igen efter taktik og strategi var blevet revideret. KSV
viste atter vejen med formidabelt angreb såvel som forsvar og stak overbevisende af med fjerde sæt.

Endelig nærmede kampen sig det altafgørende og skæbnesvangre femte sæt hvor marginalpoint viste sig at skulle afgøre forskellen mellem sejr og nederlag. Uheldigvis var marginalpointe til Holtes fordel denne gang og kampen var endeligt tabt. KSV udviste fantastisk holdånd og blev enige om at det egentlig havde været en god og spændende kamp og de trykkede modstandernes hænder med oprejst pande som de gentlemen de nu engang er.

Med den hastighed H3 forbedre sig taget i betragtning, er det helt sikkert at Holte vil møde en frygtindgydende fjende næste gang vi drager vores sværd og rider i kamp!

Indtil da...

Top!
Top!