KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 41 gæster online.
Når håndboldherrerne ikke kan... PDF Udskriv E-mail
28. Januar 2013
Skrevet af Maria Sterndorff
”Kom så piger, så tager vi dem lige i tre sæt, så vi kan komme hjem og se håndboldfinalen”. Det er med tydelig ironi i stemmen, at disse ord bliver sagt inden dagens kamp mod Gentoftes unge talenter.

Personligt havde jeg inden kampen været inde for at læse efterårets kampreferat fra sidst d2 mødte Gentofte, men selvom jeg er sproglig student, rakte mine færdigheder dog kun til at forstå at vi tabte 3-1 til Gentofte, som ligger nr 2 i rækken.

Jeg havde også hørt, de andre piger snakke om specielt én pige på Gentoftes hold, som var mindst 2 meter høj og smadrede bolden ned på tremeteren over blokaden, så det var med en vis frygt jeg gik på banen i første sæt.

1. sæt:
Vi kommer godt fra start med både gode server, modtagninger, hævninger og angreb og egentlig er det vel bare det, der skal til, for at vinde en kamp. Men da vi når til ca 22 point mod de andres 17, taber vi dog modet og laver både modtagnings- og angrebsfejl. Ved 24-22 til os, skal Katrine ned og serve og selvom hun muligvis har haft nerver på, lod hun sig ikke mærke af det og sendte en kanon serv afsted, som Gentofte popper og den står ikke til at redde. Vi vinder dermed sættet 22-25.

2.sæt
Andet sæt starter og slutter lidt på samme måde som første, dog uden samme spænding. Vi spiller godt og stabilt hele vejen rundt.
Vi vinder sættet med samme resultat 22-25.

3. sæt
Vi spiller stadig godt, men det er som om adrenalinen har lagt sig lidt. Gentoftes bedste spiller, får en servestime, som bringer os ud af kurs og vores angreb er ikke lige så giftige som i de foregående sæt. Vi taber sættet 25-19

4.sæt
Så er det nu! Hvis vi skal gøre os nogen som helst forhåbninger om at se håndboldfinalen, så skal kampen afgøres nu. Julie har hørt de unge unge unge piger sige, at de var trætte, så nu skulle den have fuld skrue, da vi jo stadig både lignede og følte os som nogen, der lige var stået op fra den bedste skønhedssøvn. Ikke en sveddråbe på vores spændstige kroppe og ikke en muskel, der var i nærheden af at være træt.

Vi spiller godt, kæmper for hinanden, kommunikerer godt på banen om boldene og tager ansvar når det virkelig gælder. Gentofte er virkelig trætte. Deres modtagninger fejler og der bliver spillet mange gratis bolde over, som vores forsvar sender op til vores dygtige hæver. Vi vinder mange af vores angreb, selvom det ikke lige er på første angreb, så bliver vi ved med at tro på det og det ender da også med en sejr til os. Sættet og kampen slutter 21-25 til os.

Mika blev velfortjent dagens spiller. Hun når alle bolde og fordeler dem godt og klogt på banen. Og selv når modtagningerne ligger helt op i nettet, springer hun til og får hævet bolden godt- til modstandernes store fortrydelse, da der bliver dømt overrakt på deres side.

Tak tøser, det var en dejlig comeback kamp for mig og det var en fornøjelse at være på banen med jer!

/ Nana
Top!
Top!